Muhalefetin hamlesinden sonra AK Parti de toplandı

Abone ol

Muhalefetin ittifak görüşmelerinin ardından AK Parti de harekete geçti. AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal ve Meclis Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop, saat 17.00'de BBP Genel Başkanı Destici ile görüşecek.

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal ve Meclis Anayasa Komisyonu Başkanı Mustafa Şentop, saat 17.00'de BBP Genel Başkanı Destici ile görüşecek. AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) ise Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.

Muhalefet partileri arasında ittifak görüşmeleri gerçekleştirilirken AK Parti MKYK Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.

SEÇİMLER ELE ALINDI: Toplantıda, 24 Haziran'da yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerine ilişkin süreç ele alındı.

SEÇİM MANİFESTOSU DEĞERLENDİRİLDİ

Bu kapsamda miting programları ve milletvekili aday adaylarına yönelik temayül yoklamalarının görüşüldüğü toplantıda 6 Mayıs'ta yapılacak AK Parti İstanbul İl Kongresi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklayacağı partinin seçim manifestosunun da değerlendirildi.

AK Parti vekil adaylığı başvuru parası ne kadar-erkek adaylar için

Bomba iddia! 50 AK Parti milletvekili istifa edip Saadet'e geçecek ve...

Günün Önemli Haberleri