Mübarek'i Mısır'ın son Firavun'u yaptı

Abone ol

Kurtulmuş, Başbakan Erdoğan'ın Mısır'da yaşananlarla ilgili daha sert bir duruş sergilemesi gerektiğini savundu.

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Başbakan Erdoğan'ın Mısır'da yaşananlarla ilgili daha sert bir duruş sergilemesi gerektiğini savundu.
'Yerel Televizyonlar, Yerel Medya' adlı toplantı için Antalya'ya gelen HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Mısır üzerinden Erdoğan'ı vurdu açıklamalarının sert olmasını istedi.
Ortadoğu'da çıkan olayların küresel medeniyet krizinin yansımaları olduğunu savunan Kurtulmuş, Mısır Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek konusunda batı dünyasından net ve açık bir telkinin gelmediğini gördüklerini kaydetti.
MÜBAREK'İ FİRAVUN YAPTI

Ortadoğu'da yaşayan Firavunlar ve Karunlar devrinin sona ereceğini belirten Kurtulmuş, yaşanan olaylarla ilgili Türkiye'nin tavrıyla ilgili şunları söyledi:
"Duamız fikrimiz Mısır'ın, Tunus'un mazlum halkının yanındadır. Ümit ediyoruz ki en kısa sürede halkın istediği sonuç ortaya çıkar. Başta Türkiye'nin Başbakanı olmak üzere yetkililer ne manaya geldiği çok net olmayan kararsız cümlelerle Mısır konusundaki görüşlerini ortada tutamazlar. Sadece Mübarek'e tavsiyede bulunmak yetmez. Bu anlamda devletin ve milletimizin bütünüyle Mısır halkının demokratik taleplerinin yanında olduğunu cümle aleme Türkiye en yüksek perdede söylemek zorundadır."

"İŞ GÜVENLİĞİ İLE İLGİLİ BÜYÜK BOŞLUKLAR VAR"

Dün Ankara Ostim ve İvedik Organize Sanayi Bölgesi'nde meydana gelen patlamalarla ilgili de konuşan Kurtulmuş, 8 yıldır iktidarda bulunan mevcut iktidarın, insanların çalışma hayatını daha sıhhatli yürütebilmesi için yasal düzenlemenin yapılmış olması gerektiğini savundu. Kurtulmuş, Türkiye'de iş güvenliğinde büyük boşluklarında olduğunu hatırlattı.
Günün Önemli Haberleri