Milli piyangocunun sırtına bakın Müge Anlı'ya bomba gönderme

Abone ol

Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte milyonlarca kişi milli piyango yılbaşı biletlerini almak için akın etti. 2018 yılında milli piyango ikramiyesi 61 milyon TL olacak. Milli piyango en şanslı numaralar devam ederken bilet satan bir adam sosyal medyaya damga vurdu.

Sosyal medyada çok konuşulan fotoğraf herkes tarafından paylaşılmaya başlandı bile. Milli piyango çekilişine sayılı günler kala biletleri satmak için kendi reklam kampanyasını düzenleyen bir adam sosyal medyaya damga vurdu.

Milli piyango biletini seyyar olarak satan adam Müge Anlı'ya göndermede bulunarak reklam kampanyası düzenlendi. Milli piyango şapkasına kart geçiyor yazan biletçinin sırtına yazanlar ise damga vurdu. Milli piyango yeleğine "Akrabalarınızı bulamıyor musunuz Müge Anlı'yı meşgul etmeyin. Resul'den bilet alın akrabalarınızı bulursunuz" yazan biletçi sosyal medyada damga vurdu. Binlerce beğeni ve yorum alan milli piyango hem de reklamcılık örneğini gösterdi hem de fenomen olma yolunda sıkı bir adım attı.

MİLLİ PİYANGO 2018 ŞANSLI NUMARALAR HANGİSİ? Son 10 yılın 3'ünde 2 ve 8 rakamları yan yana amorti olarak çıktı. En çok çıkan amorti rakam unvanı ise 5 kez ile 8'e ait... Ardından 4 kez de 2 rakamı amorti olarak seçildi. Amorti rakamlar arasında en az çıkan rakam ise 1,3,4 ve 6 oldu. Bu rakamlar ise 10 yılda 1'er kez çıktı. Gelelim büyük ikramiye isabet eden numaralara... Herkesin düşlerini süsleyen 7 haneli rakamlar arasında ilk rakam olarak dağılımda tam bir eşitlik söz konusu.  Son 10 yılda çıkabilecek 10 rakamın tamamı sadece bir tanesi hariç birer kez en başta yer aldı. 10 yılda hiç çıkmayan ilk rakam ise 7 oldu. 10 yılda sadece 2 rakamı iki kez ilk rakam olarak çıkmış. Onlar da 2014 ve 2015 büyük ikramiye çekimleri olmak üzere art arda yıllarda çekildi. Büyük ikramiye isabet eden numaraların son rakamında ise ilk rakamın aksine bir kısırlık söz konusu. 10 yılda büyük ikramiye isabet eden numaralara arasında 3'er kez 3 ve 0 sıfır rakamları son rakam olarak çıktı. 2,5,6,7 ve 8 rakamları asla son rakam olarak düşmemiş. 10 yıl boyunca sadece büyük ikramiyeler dikkate alındığında ise ödenen toplam ikramiye tutarı 375 milyon liraya ulaştı. 

Günün Önemli Haberleri