Milli Piyango Samsun yerine Ordu'ya mı çıktı? İşler karıştı

Abone ol

Milli Piyango 2018 yılbaşı büyük ikramiyesi gerçekte nereye çıktı? Herkes Samsun sanırken Ordu'dan çeyrek bileti biz sattık haberi geldi. Ordu şimdi büyük ikramiyeyi kimin kazandığını merak ediyor. Biletin satıldığı market sahibi Samsun'dan biletleri almış. Yani Samsun talihini Ordu'ya kaptırmış görünüyor.

Milli Piyango İdaresi'nin yılbaşı büyük ikramiyesi 61 milyon TL'lik büyük ikramiyeyi kazanan çeyrek biletlerden birinin Samsun'a gönderildiği söylenmişti.Ancak Samsun'da aranan talihli Ordu'dan çıktı. Zira Samsun'a gönderilen seri biletleri Ordu'dan bir market satın alıp kentte satışa sunmuş. Haliyle Samsun'da aranan talih kuşunu Ordu kapmış olabilir. Samsun'da biletin satıldığı bayinin ortaya çıkmaması da bu ihtimali güçlendirdi.

Milli Piyango İdaresi'nin yılbaşı büyük ikramiyesi 9794035 numaralı bilete isabet etti. Çeyrek biletlerden birinin, Ordu'nun Altınordu ilçesindeki Ankara Şans Market tarafından satıldığı belirlendi. Büyük ikramiyenin talihlisi henüz ortaya çıkmazken, Ordu'da da büyük heyecan yarattı.

Ankara Şans Market işletmecisi İnci Çıplak, Milli Piyango İdaresi Samsun Şube Müdürlüğü'nden satın aldıkları seri biletlere ikramiye isabet ettiğini, talihlinin de henüz ortaya çıkmadığını ifade etti.

BİLETLERİ SAMSUN'DAN GETİRİP ORDU'DA SATTI

Çıplak, "Aylık biletlerde ikramiye veriyorduk. Samsun'dan bilet almıştık. İkramiye kazanan kişi henüz gelmedi, umarım gelir bizi de ziyaret ederse seviniriz. Teselli ikramiyesi almaya gelenler oldu. Yılbaşına özel ilk defa büyük ikramiye çıktı. Bu da bizi sevindiriyor" dedi.

Ankara Şans Market çalışanlarından Ali Dizge ise, büyük ikramiyenin isabet ettiği seriden 4 kişinin de teselli ikramiyesi kazandığını, biletine ikramiye isabet eden çok sayıda vatandaşın da bayiye başvurduğunu söyledi.

SAMSUN TALİHLİ ARIYOR AMA...

Samsun ise yılbaşı talihlisini arıyor. Ancak Ordu'dan gelen bu haber biletin Samsun'a çıktığı ihtimalini güçlendirdi. Şu ana kadar Samsun'da biletin hangi bayiden satıldığının ortaya çıkmaması da bu ihmali artırdı.


TAM LİSTE VE BİLET SORGULAMA - TIKLAYIN

Antalya Milli Piyango talihlisi! Büyük ikramiyeyi alan kişi...

Günün Önemli Haberleri