MHP'li Karataş'tan yüzde 60 iddiası

Abone ol

MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, "Asra Vurulan Mühürle Milliyetçi Türkiye" programında konuştu. Cumhur İttifakı'nın 24 Haziran seçimlerinde galip geleceğini söyleyen Karataş, ittifakın oy oranını açıkladı.

MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, 21 Mayıs'ta milletvekili adaylarının belirleneceğini söyledi. 24 Haziran'da Cumhur İttifakı'nın galip geleceğini ifade eden Karataş, oy oranın ise yüzde 60'lara varacağını ileri sürdü.

MHP İstanbul 3. bölge teşkilatlarının düzenlediği "Asra Vurulan Mühürle Milliyetçi Türkiye" programı, MHP İl Başkanı Karataş, MHP merkez yürütme kurulu üyeleri, milletvekilleri ve çok sayıda partilinin katılımıyla Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Mehmet Bülent Karataş, 6 aydır İstanbul'un bütün mahalle ve ilçelerinde toplantı gerçekleştirdiklerini, toplantı yaptıkları yerde kanaat önderleri, sivil toplumu kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldiklerini söyledi.

Karataş, 24 Haziran seçimlerine çok hazırlıklı bir şekilde gireceklerini kaydederek, "Bizi rakamlarda, sayılarda ararsanız bulamazsınız. 49 yıldır karşılıksız bir şekilde milletimizi canımızdan aziz bildik. Her şeyi o milletimiz uğruna feda etmemize rağmen, aynı karşılığı o milletimizden göremedik. Devletimize sadakatla bağlı kaldık, aynı sadakat karşılığında şefkati göremedik ama ne milletimize karşı olan sevgimizde bir azalma ne de devletimize olan sadakatimizde bir azalma olmuştur." diye konuştu.

MHP İl Başkanı Karataş, 24 Haziran seçimlerine de değinerek, şunları aktardı:

"21 Mayıs itibariyle adaylarımız belirlenecek. Cumhur İttifakı, bunu gerçekleştiren liderimiz Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, inşallah Cumhur İttifakı, 24 Haziran'da başarıyla, yüzde 60'lara varan oyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı seçeceğiz. Parlamento çok önemli bir görev üstleniyor. Denetim ve dengeyi ele geçirmemiz için parlamentoda sayısal çoğunluğa ihtiyacımız var."

Günün Önemli Haberleri