MHP lideri Devlet Bahçeli'den bomba açıklama

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Grup Toplantısı'nda konuştu. Bahçeli'nin hedefinde Meral Akşener ve Sinan Oğan'ın MHP Genel Başkanlığı'na aday olacağı iddiaları vardı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Grup Toplantısı'nda partililere seslendi.

"1 Kasım'da MHP'nin başarısız olduğunu söyleyenlere dikkat ediniz. Diyorlar ki mevcutla devam edilirse ilk seçimde baraj altında kalacaktır." diyen Devlet Bahçeli, MHP'nin olağanüstü kurula gitmesi gerektiği çağrılarına ilişkin "MHP hiçbir şeyden korkmaz. Her şey bir yana şahsımla ilgili gazetelerde, TV'lerde söylenmeyen bir şey kalmamıştır. Hepsi de günahlarımızı alıp günahkarlığın dibini boylamıştır." dedi.

MERAL AKŞENER VE SİNAN OĞAN'A YANIT

 Bahçeli, Akşener ve Oğan'ın MHP Genel Başkanlığı'na adaylıklarını koyacakları iddialarına ilişkin "Bizde teslim edilecek, işgale bırakılacak silinmesi seyredilecek bir parti yoktur. Bizim saray lejyonerlerine bozkurt görünümlü AK trollere devredilecek bir partimiz de yok. MHP, Türk milletinin eseridir. MHP, şehit ve gazileriyle yükselmiştir. MHP onun bunun oyuncağı olmayacak kadar kutludur. 1 Kasım için projelendirilen MHP'yi baraj altında bırakmaktır" dedi.

"BAŞARI OLDUĞU İDDİASINDA DEĞİLİM ANCAK..."

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 1 Kasım seçim sonucu içe ilgili "1 Kasım'da aldığımız neticenin bir başarı olduğu iddiasında değilim ancak mağlup da olmadığımıza yürekten inanıyorum." dedi.


Bahçeli'nin açıklamalarından satırbaşları:

Mensubu olduğumuz bu ulu çınarı gerekirse budayarak büyüyecek ve iktidara ulaşacaktır. Bu uğurda dava arkadaşlarımızın aynı şevk ve mücadele ile hareket edeceğini düşünüyorum.

"1 KASIM SEÇİMİ ZORLA YAPILMIŞTIR"

MHP buradadır. Yıkılmadık, ayaktayız. Erdoğan 7 Haziran sonucunu beğenmedi, sindiremedi. AKP tek başına iktidarı kaybetmenin korkusuyla kontrolden çıktı. Türkiye'yi dehşet döngüsüne hapsetti. Erdoğan'ın telaşı bundandı. Davutoğlu'nun uykularını kaçıran kara kadroların ürkmesi bu yüzdendi. Herkes gördü ki 9 Temmuz'da hükümet kurma görevini alan Davutoğlu turlara başladı. CHP bu oyuna figüranlık yaptı. Sonuç itibariyle 1 Kasım'da zorla, gözdağları eşliğinde yapılmıştır. AKP tek başına hükümet kuracak çoğunluğa ulaşmıştır.

AK Parti'nin hükümet kurma isteği hiç olmamıştır. 1 Kasım'da 7 Haziran'ın tekrarı zorla yaptırılmıştır.  1 Kasım ile ilgili kesin sonuçlar 12 Kasım günü açıklanmıştır. Seçilen vekillerin yemin merasimi bugün gerçekleştirilecektir. 

"MAĞLUP OLMADIĞIMIZA YÜREKTEN İNANIYORUM"

1 Kasım'da beklentilerin altına düştüğümüz, oy ve milletvekili olarak gerilediğimiz bir gerçektir. Elbette milletimizin vermiş olduğu muhalefet görevini en iyi şekilde yapacağız. Türlü iftiralara rağmen yanımızda kaya gibi duran aziz vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. 1 Kasım'da başarı sağladık diyemem ama  mağlup olmadığımıza yürekten inanıyorum..  Yapılan eleştirilere kulak ardı etmiyoruz, bunlara önem veriyoruz.

"SÖYLEYİN BU İŞİN SIRRI NEDİR?"

7 Haziran'dan 1 Kasım'a kadar ne yapmıştır da 1 milyon 800 vatandaşımızın desteğini kaybetmiştir. AKP ne yapmıştır da oy kazanmıştır?" AKP ne yapmıştır da 4 milyon 794 bin 515 ilave oy kazanmıştır. CHP, MHP ve HDP'ye oy veren vatandaşlarımıza saygılarımızı iletiyoruz. Bize 7 Haziran'da oy verip de 1 Kasım'da oy vermeyenlere de saygıyla sesleniyoruz. Keskin bir şekilde oylar nasıl değişmiştir? AKP'nin oy oranı hangi politikaların sonucudur. Terör bitirilmiş, işsizlik bitmiş midir? 4 ayda ne değişmiştir de AKP tek başına iktidar olmuştur? Söyleyin bu işin sırrı nedir? Ahlaksız oyunun maksadı nelerdir?

"YAŞANMADIK REZALET KALMADI"

AKP Türklüğün sırtına hançerini saplarken yine kazanmıştır. 7 Haziran'dan 1 Kasım'a kadar 104 askerimizi, 80 polisimizi ve 5 korucumuzu şehit verdik. AKP'nin pazarlık ortalığı PKK oluk oluk kan akıttı. 7 Haziran'dan 1 Kasım'a yaşanmadık rezalet kalmadı.

Mehmetçiklerin vatan toprağunda protesto edilmesi asla unutulmayacaktır. Askerlerimizi işgalci gibi gösterenelere yazıklar olsun, yedikleri içtikleri haram olsun.

"SONUNA KADAR HAYIR DİYORUM"

Sonuna kadar hayır diyorum. Biz ilkelerimizden ödün mü verseydik. Mazimizi bir iktidar uğruna çiğneyip kenara mı koysaydık? Ülke çıkarlarını görmezden mi gelseydik? 1 Kasım seçimlerinin kazananı belli kaybedeni Türk milletidir. Başörtülü kadınlara lekepçe takılan, televizyonlara baskın yapılan ülke Türkiye'dir. 

 

Günün Önemli Haberleri