Mersin'de korkunç olay! Bir evden 5 kişinin cesedi çıktı olay aydınlandı

Abone ol

MERSİN'den gelen bir haber herkesi şoke etti. Evin damında polis 5 ceset bulundu. Öldürüldükleri belirlenen Kaya ailesiyle ilgili esrar perdesi aralandı. Baba Mehmet Kaya'nın eşini ve çocuklarını vurup intihar ettiği düşünülüyor. Cesetleri bulan da katliamdan kurtulan büyük oğlu oldu.

MERSİN'in merkez Akdeniz ilçesine bağlı Gündoğu Mahallesi'ndeki müstakil bir evde cinayet olduğu bilgisi üzerine adrese giden ekipler, eve girip arama yaptı.

Evin damında bulunan cesetler herkesi şoke ederken olayın iç yüzü netleşmeye başladı. İlk tespitlere göre maddi sıkıntı yaşayan baba eşini ve çocuklarını vurarak öldürdü.

AİLESİNİ KATLEDİP İNTİHAR ETTİ...5 kişinin, Mehmet Kaya, eşi Zehra Kaya, çocukları Onurcan, Esmanur ve Rabia Kaya olduğu belirlendi. Mehmet Kaya'nın, eşi ve çocuklarını öldürdükten sonra aynı silahla intihar etttiği ihtimali üzerinde durulduğu kaydedildi. Polislerin evde incelemesi sürerken çok sayıda Çevik Kuvvet ekibi de bölgede tedbir aldı.


CESETLER DAMDAKİ YATAKLARDA BULUNDU... 5 kişinin cesetlerinin, sıcak hava nedeniyle evlerinin damına serdikleri yataklarda bulunduğu öğrenildi. Mehmet Kaya (42), eşi Zehra Kaya (35), çocukları Onurcan (18), Rabia (12) ve Esmanur Kaya'nın (5) cansız bedenleri, yapılan incelemenin tamamlanmasının ardından Mersin Şehir Hastanesi morguna götürüldü.

MADDİ SIKINTI İÇİNDEYDİLER...Dün gece peş peşe silah sesleri duyduklarını belirten çevre sakinleri, ailenin maddi durumunun iyi olmadığını, bu yüzden sık sık sorunlar yaşadıklarını ileri sürdü. Polis, olayda kullanılan tabancayı incelemeye aldı.

ONURCAN HEM ÇALIŞIP HEM OKUYORDU...



Mersin'de evlerinde cesetleri bulunan Kaya ailesinin büyük oğulları Onurcan'ın hem çalışıp hem okuduğu ve bu yıl girdiği üniversite sınavını kazandığı öğrenildi. Baba Mehmet Kaya'nın ise hurdacılık yaparak geçindiği ve çevresinde "Mülayim, iyi niyetli, gariban biri" tanındığı belirtildi.

Günün Önemli Haberleri