Meral Kaplan kaç yaşında boşanmaya çalıştığı eşi Erhan Kanioğlu kimdir?

Abone ol

Meral Kaplan son günlerin olaylı isimlerinden birisi. Son olarak Seçkin Piriler ile kavga etmesinin ardından şimdi yeniden dayak haberleri ile gündemde. Peki Meral Kaplan kimdir, kaç yaşında, kiminle evli, onu 4 kez aldatan kocası Erhan Kanioğlu ile boşandı mı? Erkan Kanioğlu kim ilk evliliğini kiminle yaptı?

Meral kaplan son günlerin en çok konuşulan isimlerinden bir tanesi. Seçkin Piriler ile kavga eden Meral Kaplan'ın evine haciz gelmiş ve Demet Akalın tarafından borçları ödenmişti. Meral Kaplan şimdi de anne ve kardeşine yaptığı şiddet ile gündemde. Peki kimdir bu Meral Kaplan, kaç yaşında, kiminle evli, kocası Erhan Kanioğlu kim ve ne iş yapıyor?

İş adamı olan Erhan Kanioğlu ilk evliliğini sevilen şarkıcı Tuğba Özerk ile yaptı. Boşandıktan sonra ise şu an olaylı bir evliliği olan Meral Kaplan ile evlendi. Çiftin 3 yaşında Ela adında bir kızları var. 4 yıldır boşanma süreci devam edeb çiften en bomba açıklamalar ise Meral Kaplan'dan geldi. Meral Kaplan eşinin boşanma davası devam ederken 4 kez aldattığını açıkladı. 

MERAL KAPLAN KİMDİR: Meral Kaplan, 8 Nisan 1984 tarihinde Kırklareli Lüleburgaz mevkiinde dünyaya geldi.

Küçük yaşlarından itibaren insanlar ile ilişki kurmak üzerine bir meslek yapmak isteyen Meral Kaplan, Trakya Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü’nü kazandı. Zaman içerisinde televizyona ve sinemaya karşı arkadaşlarının da desteği ile birlikte çok ciddi anlamda ilgi duymaya ve bu alana doğru eğilmeye başladı.

Meral Kaplan'dır 4 yıldır boşanma davası devam eden kocası Erhan Kanioğlu

Öğrencilik yıllarında diksiyon ve spikerlik dersleri alarak bu alanda ilk ciddi adımlarını attı. Sonrasında ise özel tiyatro merkezlerine giderek oyunculuk eğitimleri de aldı. Meral Kaplan, Turgay Tanülkü öğrencisi olarak da ayrıca dikkat çekti.

2002 yılında En Son Babalar Duyar dizisi ile birlikte izleyici karşısına çıkarak yeteneklerini sergileme şansına sahip oldu. Meral Kaplan, 2007 yılının ilk yarısında Hepsi 1 dizisi kadrosunda küçük bir rol aldı. 2012 yılında Laz Vampir Tirakula filmi kadrosunda Mira karakterine hayat vererek başrol oynama şansına sahip oldu. Meral Kaplan, bu film projesinde Levent Sülün, Wilma Elles, Alp Korkmaz, Veysel Diker gibi isimler ile birlikte yer alma fırsatını yakaladı

Günün Önemli Haberleri