Meral Akşener'e Bahçeli yorumu :'Koluna takar güle güle der'

Abone ol

2019 Cumhurbaşkanı seçimlerinde aday çıkarmayacaklarını açıklayan Devlet Bahçeli olay yaratan açıklamalarına Meral Akşener'i de sıkıştırdı. Bahçeli'nin İyi Parti ile ilgili yorumu enteresan oldu.

ANKARA'da gazetelerin temsilcileri ile biraraya gelen Devlet Bahçeli, 2019 seçimlerinde Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladığı konuşmasında İYİ Parti'ye de taş attı. MHP'nin barajı geçme gibi bir sorunu olmadığını söyleye Devlet Bahçeli, partisinin 'dualı' bir parti olduğunu iddia etti.

Meral Akşener'in İyi Parti'yi kurmasına ilginç bir yorum getiren Devlet Bahçeli şunları söyledi;

MHP DUALI BİR PARTİ

-"MHP üzerinde çok büyük oyunlar var. Bu oyunlar yeni değil. MHP varoluş gayesini sürdürdüğü sürece, misyon ve vizyonun terk etmediği sürece üzerinde küresel güçlerin, iç ve dış odakları önemli oyunlar oynayabilir. Geçmişte olmuştur bu, şimdi de olmaktadır. Eğer bir gün birileri MHP ile uğraşmaktan, onun faaliyetini engellemekten vazgeçerse biliniz ki MHP misyonunu ve vizyonunu kaybetmiş, 87 tane sıradan parti haline gelmiştir, uğraşmaya da gerek yoktur demektir.

İYİ PARTİ DİYE BİR PARTİ KURAR...

-MHP inanan insanların partisidir. Benim inancıma göre dualı bir partidir. Bu partiyle kim uğraşıyorsa iki yakası bir araya gelmez. Cenabı Hak da bazen yardım eder. İYİ Parti diye bir parti kurar, bir hanımefendiyi de koluna takar güle güle der."

Meral Akşener kiminle ittifak yapacak Bahçeli'ye yanıtı

 

Günün Önemli Haberleri