Melih Gökçek'ten Ankara adayları paylaşımı öncekileri silmişti

Abone ol

AK Parti'nin Ankara ilçe belediye başkan adayları açıklandı. Daha önce Ankara Büşükşehir Adayı Mehmet Özhaseki'ye destek tweetlerini silen Melih Gökçek'ten yeni destek mesajı geldi...

CUMHURBAŞKANI ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün partisinin Ankara'nın ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. Daha önce Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye destek verip sonra da o tweetlerini silen Melih Gökçek yeni adaylar için yaptığı paylaşımda ne dedi?

GÖKÇEK YERİNE ALTINOK... Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek'in açıklanan ilçe adayları arasında yer almadı. Liste açıklanmadan önce Keçiören için adı geçen Osman Gökçek'in yerine Turgut Altınok'un ismi okundu. Gökçek'in ismi Sincan için de gündeme gelmişti. Ancak Osman Gökçek Sincan'dan da aday gösterilmedi.

ÖZHASEKİ'YE DESTEK MESAJLARINI SİLMİŞTİ... Geçen günlerde Melih Gökçek, AKP'nin Ankara Adayı Mehmet Özhaseki'ye destek mesajlarını silmiş, bu da "Oğlu aday gösterilmediği için yapıyor" şeklinde yorumlanmıştı.

DESTEK MESAJI ATTI... Melih Gökçek, AK Parti'nin tanıtımı yapılan Ankara ilçe belediye başkan adayları için "Büyükşehirde belediyecilikte tecrübeli sn Mehmet Özhaseki ve içlerinde beraber çalıştığım ve çok sevdiğim bazı ilçe belediye başkanlarının da bulunduğu ilçe belediye başkan adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum" dedi. Gökçek ikinci paylaşımında da "İttifakta MHP'ye bırakılan ilçelerdeki büyükşehirde beraber çalıştığım ilçe belediye başkanı adaylarına da başarılar diliyorum" dedi. 


Günün Önemli Haberleri