Mehmet Günsür ailesi kimdir babası Teoman Günsür ölüm nedeni

Abone ol

Mehmet Günsür kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve Mehmet Günsür'ün babası Teoman Günsür neden öldü soruları merak konusu oldu. Mehmet Günsür'ün kanser tedavisi gören 80 yaşındaki babası Teoman Günsür hayatını kaybetti dün Zincirlikuyu Camii'nde defnedildi.

Mehmet Günsür kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve .Mehmet Günsür'ün babası Teoman Günsür kaç yaşında neden öldü? İtalya'da yaşayan ünlü oyuncu Mehmet Günsür'ün babası Teoman Günsür, vefat etti.

Bir süredir tedavi gören babasının vefat haberini yurtdışında alan ünlü oyuncu ailesiyle beraber ilk uçakla İstanbul'a geldi

80 yaşındaki Teoman Günsür, bugün ikindi vakti Zincirlikuyu Camii'nde kılınacak cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlanacak.

MEHMET GÜNSÜR KİMDİR: 1975 yılında İstanbul’da doğan Mehmet Günsür, İtalyan Lisesi’ni bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklam Bölümü’nden mezun olmuştur. 7 yaşında reklam filmleriyle oyunculuk hayatına başladı. 12 yaşında, Okan Uysaler’in yönettiği “ Geçmiş Bahar Mimozaları” adlı dizide Rutkay Aziz, Filiz Akın ve Müşfik Kenter gibi oyuncularla rol aldı. 2003 yılında İtalya’da düzenlenen bir yarışmada yazdığı senaryo ile devlet desteği almaya hak kazandı. Ayrıca en son dönemde Mehmet Günsür’ün rol aldığı kısa metrajlı film çalışması çeşitli film festivallerinin yarışma bölümüne seçildi. 1996 yılında “Hamam” filminde yardımcı rolde yer aldı.

Filmografi; 
2011 Aşk Tesadüfleri Sever/Yön: Ömer Faruk Sorak
2010 Ses/Yön: Ümit Ünal
2004 Anlat İstanbul / Yön: Ümit Ünal, Kudret Sabancı, Selim Demirdelen, Yücel Yolcu 2002 L’ Italiano / Yön: Ennio De Dominics 
2003 Non ci sarebbe niente da fare! (senaryosunu kendi yazdığı filmdir) / Yön: Lisa Romano 
2003 Stregeria / Yön: Marcello Mercalli 
2002 O Şimdi Asker / Yön: Mustafa Altıoklar 
2001 Tempo Sospeso / Yön: Elisabetta Marchetti 
2000 Hayal Kurma Oyunları / Yön: Yavuz Özkan 
1996 Hamam / Yön: Ferzan Özpetek

Günün Önemli Haberleri