Mehmet Ali Erbil'in doktorundan açıklama 'Durumu ciddi'

Abone ol

Yaklaşık bir aydır yoğun bakımda tedavi gören Mehmet Ali Erbil'in doktoru ve ablasından açıklama geldi. Erbil’in doktoru Jan Klod Kayuka “Durumu ciddiyetini koruyor" derken kız kardeşi Yeşim Erbil de "Kimse gün veremez" ifadesini kullandı

Evinin banyosundan düşerek hastaneye kaldırılan Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu ile ilgili son bilgiyi kız kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil verdi. 1 aydır yoğun bakımda olan Mehmet Ali Erbil'in kaburgalarında kırık olduğu ve kırılan kaburgaların da akciğer zarına battığı tespit edilmişti.

Ünlü şovmenin kız kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil, abisinin sağlık durumuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. İşte Abla Erbil'in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama:

"17 yıllık kaçış sendromu hastalığı onda belli hasarlar yaratmış olmalı ki, tedavi süreci çok ama çok zorlu geçiyor. Bu durumda kimse gün veremez çünkü çok komplike bir durum. Fazlasıyla her şey yapılıyor. Aile olarak tüm doktorlarına ve çalışanlara teşekkür ediyoruz. Henüz sizinle paylaşabileceğimiz olumlu bir gelişme yok. Yoğun Bakım tedavileri bazen böyle uzayabilir. Allah çok büyük biz bekliyoruz ve dua ediyoruz. Sizlerden de dua etmenizi rica ediyoruz. “

Mehmet Ali Erbil'in son durumu profesör kardeşi bile şaşkın

DOKTORU: DURUMU CİDDİ
Erbil’in doktoru Jan Klod Kayuka da şovmenin sağlık durumu hakkında şu açıklamayı yaptı: “Durumu ciddiyetini koruyor. Solunum cihazına bağlı. Yoğun bakımdan çıkış süresinin uzaması bizi üzüyor. Olumlu gelişmeleri biz de bekliyoruz.”  

Günün Önemli Haberleri