Kurtulmuş her ikisine de meydan okudu

Abone ol

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş Başbakan Erdoğan ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun politikalarını eleştirdi.

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, ''Türkiye, eski Türkiye ile yeni Türkiye'nin hesaplaşacağı, karşılaşacağı bir seçim yapacaktır'' dedi.

Kurtulmuş, partisince Elbistan'daki İbrahim Karaoğlanoğlu Meydanı'nda düzenlenen mitingde, milletvekili adaylarının tanıtımının ardından, partililere hitap etti. 12 Haziran'daki seçimlerin önemli olduğunu dile getiren Kurtulmuş, şöyle konuştu:

''Türkiye, eski Türkiye ile yeni Türkiye'nin hesaplaşacağı, karşılaşacağı bir seçim yapacaktır. Eski Türkiye kim? Seçim meydanlarına gelip, sürekli birbirlerine küfreden, hakaret edenler, söyleyecek sözü olmayanlar, 8 yıldır iktidarda olup milletin sorununu çözemeyenler, 8 yıldır ana muhalefette olup sadece peynirle laf gemisini yürütenler.

Türkiye'de birisi diğerine hakaret, öteki de diğerine küfrediyor. Bunlar Türkiye'nin işsizlik meselesini konuşamıyorlar, tarım ve hayvancılıkta nasıl kalkınacaklarını konuşamıyorlar. Konuştukları nedir? Birisi 'Recep Bey' diyor, öteki 'Kemal Efendi' diyor. Birisi diyor ki 'bu ayvayı Recep beye yedireceğim', öteki 'con Ahmet'in devir daim makinesi' diyor. Hızlarını alamıyorlar. Yanlış mı söylüyorum? Hızlarını alamıyorlar.''

''HODRİ MEYDAN''

Kurtulmuş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile her platformda karşı karşıya gelebileceğini ifade etti.

Kurtulmuş, ''Şimdi hodri meydan, sayın Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'na... İstedikleri televizyon kanalında gelsinler, istedikleri meydana gelsinler, ister Elbistan'a ister İstanbul'a, ister Ankara'ya ister Hakkari'ye, gelsinler ve konuşalım'' diye konuştu.

Günün Önemli Haberleri