Kurtulmak için tek çare kalmıştı hiç düşünmeden klimanın üzerine çıktı

Çin'de 4 katlı binada çıkan yangında yaşlı adÇin'de 4 katlı binada çıkan yangında yaşlı adam, torunu ve başka bir dairede tek başına olan küçük kız mahsur kaldı. Yaşlı adam ve çocuklar, dumanların arasından klimaların üzerine basıp yandaki binaya geçerek kurtuldu.

Çin'de yaşlı bir adam, yan dairesinden duman çıktığını fark edince, eve girdi ve evde tek başına bulunan küçük kızı kurtardı. Kendi dairesindeki torununu da alarak binadan dışarı çıkmak istedi ancak yan daire kısa sürede alevli şekilde yanmaya başladı ve apartman boşluğu da dumanla kaplandı. Yaşlı adam, 12 yaşındaki torunu ve yan daireden çıkardığı kız çocuğu, bitişikteki binaya klimalara basarak geçti ve kurtuldu.

YAŞLI ADAM VE ÇOCUKLAR ELİNDEKİ ISLAK HAVLULARLA KURTARILMAYI BEKLEDİ Amatör kameralara yansıyan olay, Zhejiang eyaletinin Hangzhou şehrinde 4 katlı bir binanın en üst katında yaşandı. Yan daire alevlere teslim olunca, apartman boşluğu da dumanla kaplandı. Yaşlı adam, torunu ve yan daireden kurtardığı kız, ellerinde ıslak havlularla bir süre balkonda kurtarılmayı bekledi.

KOMŞULAR SESLENİP YOL GÖSTERDİ Yangını ve balkonda mahsur kalanları fark eden yan binadaki komşuları ise, balkona yakın olan pencereyi açıp, yaşlı adamın ve çocukların içeri girmesi için onlara seslendi.

KLİMALARA BASARAK YAN DAİREYE GEÇTİLER Evi basan duman yoğunluğu artınca yaşlı adam daha fazla beklemedi ve çocukların klimalara basarak yan daireye geçmelerini sağladı. Sonrasında ise yaşlı adam geçti.

Diğer Videolar