Konut kampanyasına dahil olan Emlak Konut evleri hangileri işte liste

Abone ol

Konut kampanyasına Emlak Konut 33 proje ile katıldı. Emlak Konut Genel Müdürü Hakan Gedikli "Emlak Konut olarak 33 projede toplam yaklaşık 12 bin bağımsız bölümün yüzde 25'i olan 3 bin bağımsız bölümle kampanyaya katıldık" dedi. İşte kampanyaya dahil olan projeler:

29 Ağustos-31 Ekim'de geçerli olacak "Türkiye için Kazanç Vakti" kampanyasına birçok şirket çok sayıda projeleriyle dahil olacak. Emlak Konut GYO da kampanyaya 33 projede 12 bin bağımsız bölümle dahil oldu.

Emlak Konut'un kampanyaya dahil olan projeleri şu şekilde:

"Adım İstanbul, Avangart İstanbul, Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupark Bahçekent, Avrupark Hayat, Başkent Emlak Konutları, Büyükyalı İstanbul, Cer İstanbul, Ebruli Ispartakule, Esenler Emlak Konutları, Evora Denizli, Evvel İstanbul, Gebze Emlak Konutları 3, İdealist Cadde, Karat 34, Koordinat Çayyolu, Körfezkent Çarşı, Köy, Kuzey Yakası, Merkez Ankara, Nevşehir Emlak Konutları, Nidapark İstinye, Nidapark Kayaşehir, Nidapark Küçükyalı, Niğde Emlak Konutları, Ofis Karat Bakırköy, Semt Bahçekent, Sofa Loca, Temaşehir Konya, Tual Adalar, Tual Bahçekent, Validebağ Konakları, Yeniköy Konakları."

Emlak Konut Genel Müdürü Hakan Gedikli "Emlak Konut olarak 33 projede toplam yaklaşık 12 bin bağımsız bölümün yüzde 25'i olan 3 bin bağımsız bölümle kampanyaya katıldık" dedi.

Günün Önemli Haberleri