Kılıçdaroğlu'yla Ekrem İmamoğlu arasında sürpriz görüşme

Abone ol

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adı geçen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştü.

MART 2019'da yapılacak yerel seçimler yaklaşırken partilerin hazırlıkları da hızlandı. Dün gece İYİ Parti lideri Meral Akşener ile Ankara, İstanbul ve İzmir'in CHP'li adaylarda kalması için anlaşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, gönlündeki İstanbul adayı Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi.

Ekrem İmamoğlu'nun evinde saat 11.30'da başlayan görüşme görüşme yaklaşık 1,5 saat sürdü. Görüşmeye CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun da katıldığı öğrenildi.

AKŞENER'LE UZLAŞTILAR
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün akşam bir araya gelirken, ittifak konusunda uzlaşmaya varmışlardı. Buna göre heyetlerin görüşmesinde Ankara, İstanbul ve İzmir adayının CHP'li olması kararına varıldı. Antalya ve Adana'da da CHP adayı ittifakı temsil edecek. Buna karşılık CHP, Balıkesir başta olmak üzere bazı illerde adaylarını geri çekecek. 

Günün Önemli Haberleri