Kamalak'tan Zaytung'a esprili yanıt

Abone ol

AK Parti'nin seçim şarkısında kullandığı 'Haydi Bismillah' ifadesini kullanarak Saadet Partisi'ne gönderme yapın Zaytung'a yanıt Mustafa Kamalak'tan geldi.

AK Parti'nin siyasi partiler tarafından polemik konusu yapılan ve YSK tarafından kullanımı yasaklanan "Haydi Bismillah" isimli seçim şarkısı konuşulmaya devam ediyor.

Asparagas haberleri esprili bir üslupla vermesiyle tanınan Zaytung haber sitesinin Twitter hesabından Saadet Partisine yönelik bir twit paylaşıldı. Twitte, AK Parti'nin "Haydi Bismillah" seçim şarkısına karşı SP'nin karşı atağı geçtiği söyleniyordu:

"AK Parti'nin "Haydi Bismillah" seçim şarkısına Saadet Partisi'nden karşı atak; "Euzubillahimineşşeytanirracim Saadet Particiiiiiimmmm...""

SP lideri Mustafa Kamalak, Zaytung twitine esprili bir dille yanıt vererek:

"Şu sıkıntılı günlerde yüzümüzü güldürdünüz. Stratejimizi de ifşa ettiniz :) İnsanımız gülsün de biz her şeye razıyız" dedi.


BRAVO KAMALAK! BRAVO SAADET!

Ahmet Hakan da bugünkü köşesinin bir bölümünde bu konuya değenerek Kamalak’a teşekkür etti. İşte Ahmet Hakan’ın yazısından o bölüm.

"ZAYTUNG" adlı espri sitesi, şu espriyi yapmış: - AK Parti'nin "Haydi Bismillah" seçim şarkısına Saadet Partisi'nden karşı atak... - Euzubillahimin-eşşeytanirracim, Saadet Particiiiiiim. * Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, işte bu espriyi Twitter'daki hesabından paylaştı. Ve altına da şunu yazdı: "Şu sıkıntılı günlerde yüzümüzü güldürdünüz. Stratejimizi de ifşa ettiniz :) İnsanımız gülsün de biz her şeye razıyız." 

İşte budur. Bravo Sayın Mustafa Kamalak. Engin hoşgörünüz ve uyandırdığınız tebessüm için...
 

Günün Önemli Haberleri