Kamalak'tan Milli Görüş iddiası

Abone ol

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Saadet Partisi'nin yerel seçimlerden zaferle çıkacağını iddia etti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak, "Efsane hizmetleriyle belediyecilikte çığır açan Milli Görüş kadroları, bu seçimlerde yönetimi devralacak" dedi.

Kamalak, partisinin Bağcılar Olimpik Kapalı Spor Salonu'ndaki aday tanıtım töreninde yaptığı konuşmada, 30 Mart'ta yapılacak seçimin önemli olduğunu söyledi. 

Yerel seçimlerin tarihi öneme sahip olduğunu vurgulayan Kamalak, "Asıl yarış şimdi başlıyor. Efsane hizmetleriyle belediyecilikte çığır açan Milli Görüş kadroları, bu seçimlerde yönetimi devralarak, milletimizi özlediği hizmetlere yeniden kavuşturacaktır" diye konuştu. 

ATEŞ KAPIMIZA DAYANDI

Emperyalizmin 20. Haçlı Seferi'ni yaptığını ve adım adım Büyük Ortadoğu Projesi'nin uygulandığını savunan Kamalak, şöyle devam etti:

"Sudan ikiye bölündü, Irak üçe bölündü, Libya 40 parçaya bölündü, Mısır'ın durumu ortada, Suriye paramparça. Hemen yanıbaşımızda, yüzyılın en büyük insanlık dramı yaşanıyor. Ateş kapımıza dayandı. Söylemeye dilim varmıyor ama merhum Necmettin Erbakan hocamızın dediği gibi asıl hedefte Türkiye var. Amaç büyük İsrail devletini kurmaktır." 

TBMM'de milletvekilleri arasında yaşanan olayların çok üzücü olduğunu dile getiren Kamalak, "Ağza alınmayacak küfürler, yumruklaşmalar ve kavgalar orada. Şaşmıyoruz, 'Milli Görüş'ün bulunmadığı bir Meclisten de başka bir şey beklenemezdi' diyoruz" değerlendirmesinde bulundu. 

Kamalak, seçimlerde işbaşına gelmeleri halinde yolsuzluk ve rüşvetle mücadele edeceklerini ifade ederek, "Allah'ın izniyle ilk iş olarak bütün bakanlıkların, bütün belediyelerin kapılarına 'Rüşvet alanda da veren de melundur' tabelasını yeniden astıracağız" dedi. 

Mustafa Kamalak, şunları kaydetti: 

"Şimdi Sayın Başbakanın başdanışmanı çıkmış 'Orduya kumpas kuruldu' diyor. Ey AK Parti, ey Sayın Başbakan, ey Başdanışman, Milli Görüş'e kumpas kuran siz değil miydiniz? 'Bu kafayla iktidar olunmuyor' deyip küresel egemenlerle işbirliği yapan siz değil miydiniz? 'Biz uzlaşarak, anlaşarak yürüyeceğiz' diyen siz değil miydiniz?" 

Salondakilerin sık sık "Mücahit Erbakan, Başbakan Kamalak" sloganları attığı törende, "Saadet kazanınca, Türkiye kazanacak" yazılı pankartlar açıldı.

Törene, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Hüseyin Oruç, Bağcılar Belediye Başkan adayı Mesut Doğan ve partililer katıldı.

Günün Önemli Haberleri