Kamalak Milli İttifak'a destek istedi!

Abone ol

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, BBP ile yaptıkları Milli İttifak'a Ümraniye'de destek istedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Hırsızların yolunu kestiğimiz için soygun düzenin bozduğumuz için bizim yolumuzu kestiler. Eğer uluslararası alanda söz sahibi olmak istiyorsak, üreten bir ülke olmaktan başka çare yok" dedi.
 
Kamalak, "Milli İttifak"ın Ümraniye'de düzenlediği mitingde, Saadet Partisi ile BBP'nin yaptığı ittifakın Türkiye'yi feraha kavuşturacağını aktardı.
 
Türkiye'de çözülmeyecek sorunun olmadığını belirten Kamalak, şöyle konuştu:
 
"Arkadaşlarım yuh çekmek problemleri çözmüyor, mili ittifakı iktidara taşımamız lazım. Emekliye, esnafımıza, taşeron işçimize, asgari ücretli kardeşimize sesleniyorum, sabah evden çıkarken eşinize 'mutfak malzemesi bırakamıyorum' diyemesin. Yaşanabilir bir Türkiye istiyoruz. Unutmayın onlar kopya çekiyor, biz yaparız. Onlar ancak kopya çeker."
 
Kamalak, "Milli ittifak"ın sadece Türkiye'de değil, Ortadoğu ve İslam coğrafyasında da mazlumların yanında olacağını vurguladı. 
 
Türkiye'de insan gibi yaşamak isteyenlerin, sabah evinden huzurla çıkmak isteyen emeklinin ve işçinin kendilerine oy vermesi gerektiğini ifade eden Kamalak, şöyle devam etti:
 
"Yıllar önce bizim yaptıklarımızı söylediklerimizi onlar şimdi yapacaklarını söylüyorlar. Aziz kardeşlerim can dostlarım. Hırsızların yolunu kestiğimiz için soygun düzenin bozduğumuz için bizim yolumuzu kestiler. Eğer uluslararası alanda söz sahibi olmak istiyorsak, üreten bir ülke olmaktan başka çare yok. Haramiler yolumuzu kesti ama gözümüz aziz milletimizin üzerindeydi. Emin olun bu ülkenin çözülemeyecek hiçbir problemi yoktur. Biz Allah'ın izniyle bu problemleri çözmek için geliyoruz.
 
Cehenneme dönüştürdükleri İslam coğrafyasında Mısır, Suriye, Irak, Filistin ve tüm İslam coğrafyasında katledilen kardeşlerimizin yolunu açmak, onları yeniden ayağa kaldırmak, barış düzenini sağlamak için geliyoruz. Biz bunları yapacağız derken. Bazıları ise bize 'nasıl yapacaksınız' diye soruyor. onlara tek bir şey söylemek istiyorum, el ele vererek başaracağız. Yiğide ferman gerekmez, imandan başka."
 
Kamalak, konuşmasının ardından milletvekili adaylarıyla hatıra fotoğrafı çektirerek alandan ayrıldı.
Günün Önemli Haberleri