Kalça estetiği nedir, nasıl yapılır?

Abone ol

Doğuştan veya zamanla sarkmış kalçalar için ameliyatsız estetik nasıl olur diye soranlar için elmaelma.com olarak bu haberi derledik!

Son dönemlerin en gözde estetiklerinden biri de kalça estetiğidir. Estetik denince akla genellikle dudak veya göğüs estetiği gelmektedir. Ancak gelişen teknoloji ile beraber vücudumuzda beğenmediğimiz herhangi bir yere estetikle müdehale edebiliyoruz. Son zamanda estetik alanında sıklıkla tercih edilen yöntemlerden biri de kalça estetiğidir. Kalça estetiği hakkında merak edilen, ''Kalça estetiği nasıl yapılır, kalça estetiği kimlere yapılır?'' gibi sıklıkla sorulan soruları elmaelma.com okurları için ameliyatsız estetikle popo kaldırma ve şekillendirme yöntemini elmaelma.com okurları için bir araya getirdik.

Zaman içinde yer çekimine yenik düşerek sarkmış ya da doğuştan küçük ve şekilsiz kalçalara, daha estetik bir görüntü vermek için yapılan bir uygulama. İçeriği %98 su ve%2 poliamidden oluşan hidrofilik bir jel olan AQUAfilling kullanılıyor. Vücut şekillendirmesi için cerrahi olmayan bu tedavi şekli pratik uygulaması ile oldukça fazla tercih ediliyor.

POPO ESTETİĞİ NASIL YAPILIR?

Aquafilling popo kaldırma ve popo büyütme için kullanılan bir dolgu malzemesi. Kalçalarının estetik duruşundan memnun olmayan, daha kalkık, daha çıkık ve daha büyük bir kalçaya sahip olmak isteyen herkese yapılabilir. Ayrıca cerrahiden korkan veya bedeninde yeteri kadar yağ bulunmayan hastalara, bir alternatif olarak da uygulanıyor. Popo estetiği için kullanılan dolgu işlemi ise çok basit, lokal anestezi altında yapılır ve hasta hemen uygulama sonrası eve dönebilir. Hasta ve doktoru öncelikle muayene sırasında işlemin planlamasını yaparak, istenilen boyut ve şekil üstünde konuşurlar. Hastanın arzusu dinlendikten ve doktorun tıbbi ve estetik olarak uygun gördüğü şekilde popo estetiği için ön muayene gerçekleştirilir. Her bir kalçaya ne kadar jel dolgu malzemesi enjekte edileceği kararlaştırılır ve hastaya lokal anestezi uygulaması yapılır. İşlem ortalama yarım saat sürer ve anında sonucu görme şansına sahip olur.

KALÇA ESTETİĞİ İYİLEŞME SÜRECİ NEDİR KALICILIĞI NASILDIR?

İnsan dokusu ile biyolojik olarak uyumlu olan popo dolgusu Aquafilling yapısı nedeniyle bozunumu yavaştır ve kalıcılığı 4-5 sene kadar sürer. Popo estetiğinde kullandığımız bu dolguda sert fiber kapsül oluşumu ihtimali yoktur, enjekte edilen bölgeye herhangi bir zararı da yoktur. Müdahale sonrasında, herhangi bir sınırlama olmaksızın günlük faaliyetlerinize derhal geri dönebilirsiniz.

Kaynak: elmaelma.com

Günün Önemli Haberleri