Kadın dizisinde izleyici altüst eden sahne!

FOX TV'nin en iddialı ve en çok konuşulan dizilerinden biri olan Kadın'ın son bölümünde yaşananlar izleyiciyi derinden etkiledi. Yıllar sonra Sarp ve Bahar'ın kavuşma anı olay oldu. İzleyici ise bir detaya fena takıldı.

İkinci sezonu ile yine Fox ekranlarında en çok izlenen dizilerden biri olan Kadın dizisinin son bölümünde yaşanan olaylar izleyiciyi ekran başına kilitledi. Bazı sahnelerde yine gözyaşları sel oldu. Yıllar sonra Bahar ve Sarp kavuştu. Fakat dikkatli izleyicinin gözünden kaçmayan detay sosyal medyada günün konusu oldu.

EKRAN BAŞINA KİLİTLEYEN KAVUŞMA: Uzun bir hastane maratonunun ardından Bahar nihayet evine ve çocuklarına döndü. Hayatının sürprizinden bir haber olan Bahar, eski yaşamına dönmeye çalışırken 40. bölüm final sahnesinde, çocuklarının babası hayatının aşkı Sarp'ın yaşadığını öğrendi.

O gece, büyük kavuşma anına sadece dakikalar kala herkes Bahar'ın evinde gerçeği söylemek için toplandı. Kızı Nisan'ın günlerdir bir şey söylemeye çalıştığını düşünen Bahar'ın aklını karıştıran asıl açıklama ise babası Enver'den geldi.

Diğer Videolar