Jeffe Bezos 'Amazon'un iflas edeceğini düşünüyorum'

Abone ol

ABD'li e-ticaret devi Amazon'un sahibi, aynı zamanda dünyanın en zengin ismi Jeff Bezos, Amazo'nun batacağını söyledi. Bezos, başarısızlığı geciktirmenin yolunun müşteri odaklı olmak ve kendileri hakkında endişe duymamak olduğunu belirtti.

Girişimciliği ve ticareti online alana taşıması ile bilinen Jeff Besoz, perşembe günü Seattle’da düzenlenen bir toplantıda, bir çalışan soruların cevapladı.

Şirket çalışanı, özellikle Bezos’un, ABD’nin perakende devi Sears’ın ve diğer büyük şirketlerin iflasından ne ders çıkardığını merak ettiğini söyledi. “Amazon, başarısız olacak kadar büyük değil” diyen Bezos, “Aslında Amazon’un bir gün iflas edeceğini düşünüyorum. Büyük şirketlere bakarsanız, ömrü 100 yıldan fazla olan şirket yoktur, ortalama ömürleri ise 30 yıldır”dedi.

Bu başarısızlığı geciktirmenin yolunun müşteri odaklı olmak ve kendileri hakkında endişe duymamak olduğunu belirten Bezos, “Müşterilerimize odaklanmak yerine kendimize odaklanmaya başlarsak, bu sonun başlangıcı olacaktır” diye konuştu.

Günün Önemli Haberleri