İşte Numan Kurtulmuş'un Ak Parti'deki görevi

Abone ol

Genel Başkan Numan Kurtulmuş Başkanlığında Ankara'da toplanan HAS Parti İl Başkanları, Başbakan Erdoğan'ın AKP'ye katılma teklifini masaya yatırdı.

Parti genel merkezinde 4,5 saat süren toplantıda, Genel Başkan Numan Kurtulmuş , Başbakan Erdoğan'ın kendisine yaptığı teklifi tüm detayları ile anlattıktan sonra il başkanlarına hedeflerini anlattı.

Bunun üzerine il başkanları Genel Başkan Numan Kurtulmuş'a, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bütünleşme davetine tam destek verdi.

FİKİRLER OLGUNLAŞMA NOKTASINA GELDİ

Kurtulmuş, HAS Parti Genel Merkezi'ndeki İl Başkanları Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı'nın ardından yaptığı açıklamada, ''Parti içindeki fikirler olgunlaşma noktasına geldi. İnşallah en kısa zamanda süreç tamamlanacaktır'' diye konuştu.

Numan Kurtulmuş, süreçle ilgili bir takvim veremeyeceğine değinerek, ''İstişarelerle bir noktaya geleceğiz. Görüşlerimizi bütün parti mensuplarımızla yetkili organlarımızla ve kamuoyuyla da paylaşıyoruz. Gelişmeler oldukça onları da sizlerle paylaşacağız'' dedi.

BÜTÜNLEŞME RAMAZAN'DAN SONRA

Bu arada toplantıdan sonra bir açıklama yapan üst düzey bir partili, yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Numan Bey, teşkilatta Tayyip Bey'den sonra tek yetkili olacak . Geçiş, Ramazandan sonra hep birlikte...

Herkes ne yaptığını biliyor, kimse davasını satmadı. Hele Numan Bey asla makam derdinde değil. Dediklerini yapmazlarsa o zaman hesap sorulacak"

Günün Önemli Haberleri