İstanbul'un en değerli arsalarından biri satışa çıkarıldı

Abone ol

Üsküdar’da yer alan İGDAŞ İkmal Müdürlüğü'nün üzerinde yer aldığı arsa İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından haftaya Çarşamba satışa çıkıyor. Değerli arazi için belirlenen rakam 385 milyon 643 bin 180 TL…

İBB, Üsküdar Bulgurlu'da yer alan gözde araziyi arsayı satışa çıkardı. Arsa, Akasya Acıbadem AVM’nin karşısında, Çamlıca Kız İmam Hatip Lisesi ile Kuba Camii’nin ise arasında kalıyor.

30 DÖNÜME YAKIN
Toplam yüzölçümü 29.664,86 metrekare olan arsa; kısmen ticaret konut alanı, kısmen özel ortaokul alanı, kısmen sağlık tesis alanı, kısmen meydan alanı, kısmen park alanı, kısmen de imar yolu alanında kalıyor.

DEĞERİ 385 MİLYON 643 BİN TL
Satışa konu İGDAŞ İkmal Müdürlüğü'nün arsası 385 milyon 643 bin 180 TL'den satışa çıkıyor. Arsa için belirlenen geçici teminat tutarı ise 11 milyon 569 bin 295 TL.

HAFTAYA ÇARŞAMBA SATIŞTA
Arsanın ihalesi 5 Aralık 2018 Çarşamba günü saat 13.00'te gerçekleştirilecek. Emlak Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek satış İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu'nda 2886 Devlet İhale Kanunu’nun 36. maddesine göre kapalı teklif usulü ile yapılacak.

Değerli arsa, Ünalan metro istasyonuna ve metrobüs hattının Uzunçayır istasyonuna yürüme mesafesinde15 Temmuz Şehitler Köprüsünden E5 Harem sapağı, Haydarpaşa yönünden E5 Kadıköy-Hasanpaşa sapağı, Bostancı yönünden E5 Acıbadem sapağı, Avrasya Tüneli Anadolu yakası çıkışı ve E5 bağlantısı Acıbadem sapağından ulaşım sağlanabiliyor. (Hürriyet)

Günün Önemli Haberleri