İstanbul'da konutun en değerli ve en ucuz olduğu 5 ilçe

Abone ol

İSTANBUL'da konut alacak olanların bakması gereken bir liste. Evlerin en değerli olduğu yer sıralamasında Beşiktaş ilçesi ilk sırada. Onu Sarıyer izliyor. Anadolu yakasından ise Kadıköy listeye girdi. Peki konutta en ucuz neresi?

İstanbul'un konut fiyatlarında en değerli ilçesi Beşiktaş olurken metrekare fiyatının en düşük olduğu ilçe ise Esenyurt oldu.

İstanbul'un satılık konut fiyatlarında metrekare fiyatı en yüksek ve en düşük ilçeleri açıklandı. Zingat.com verilerine göre, Beşiktaş metrekare başına 11.845 TL ile en değerli ilçe olarak öne çıktı.

Konutta en değerli ilçeler
İstanbul'da metrekare fiyatı en yüksek ilçe 11.845 TL ile Beşiktaş oldu. Satılık konut metrekare fiyatı sıralamasında Beşiktaş'ı 8.472 TL ile Sarıyer, 8.470 TL ile Bakırköy, 7.862 TL ile Kadıköy ve 5.757 TL ile Adalar ilçeleri izledi.

İstanbul'da en düşük metrekare fiyatına sahip 5 ilçe : İstanbul'da satılık konutlarda metrekare fiyatı en düşük beş ilçe arasında ilk sırada 1.848 TL ile Esenyurt yer aldı. Esenyurt'u 2.107 TL ile Arnavutköy, 2.243 TL ile Silivri, 2.247 TL ile Çatalca ve 2.325 TL ile Beylikdüzü takip etti.

Günün Önemli Haberleri