İsmail Kahraman'dan Erdoğan'a destek!

Abone ol

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gündeme getirdiği "yedek milletvekilliği" teklifiyle ilgili konuştu.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gündeme getirdiği "Yedek milletvekilliği" önerisiyle ilgili yeni bir anayasa değişikliğinin gerektiğini söyledi. Kahraman, yedek milletvekilliği uygulamasının dünyanın pek çok yerinde olduğunu kaydetti.

Birlik Vakfı Edirne Şubesi Başkanlarından diş hekimi Halil Şervanlı'nın cenaze törenine katılmak üzere Edirne'ye gelen TBMM Başkanı Kahraman ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Edirne Valiliği'nde ayrı ayrı karşılandı.

TBMM Başkanı Kahraman'ı valilik girişinde Edirne Valisi Günay Özdemir, Merkez Valisi ve eski Edirne Valisi Mustafa Büyük ile il protokolü karşıladı. Kahraman, tören mangasını selamlaması ardından valiliğe geçti.

Valilik şeref defterini imzalayan Kahraman bir gazetecinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler Zirvesi için bulunduğu Amerika'da "Yedek milletvekilliği" önerisini içeren açıklaması hakkındaki düşüncelerini sorması üzerine, "Bir anayasa çalışmasını gerektiren hadisedir, hayırlısı. Bakan yardımcılığı var, yedek milletvekilliği dünyanın pek çok yerinde var." yanıtını verdi.

Günün Önemli Haberleri