İş adamı Ali Rıza Gültekin öldürüldü!

Abone ol

Ünlü iş adamı Ali Rıza Gültekin, dün akşam saatlerinde uğradığı silahlı saldırıda öldürüldü. Gültekin, Crispino markası ile 100 mağaza açma hedefi olduğunu açıklayan Gültekin'in, ünlü markayı devrettiği anlaşıldı.

İSTANBUL'da ünlü iş adamı Ali Rıza Gültekin uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirdi. Crispino giyim mağazalarının kurucusu olan Gültekin, markayı bir süre önce devrettiği belirtildi.

Olay dün akşam saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Gültekin, Barbaros Bulvarı üzerinde yer alan kumar da oynanan bir mekânda bulunuyordu. Mekâna giren kişiler direk Gültekin'e yöneldi. Kimliği belirsiz kişi veya kişilerin açtığı ateş sonrası başından vurulan Gültekin kanlar içinde yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan Gültekin kurtarılamadı.

MARKAYI DEVRETTİ

Üç yıl önce de içinde bulunduğu otomobil Beykoz'da silahlı saldırıya uğrayan Gültekin, 2012'de satın aldığı, erkek giyim markası Crispino ile adından söz ettirdi. Crispino markası ile 100 mağaza açma hedefi olduğunu açıklayan Gültekin'in, ünlü markayı devrettiği anlaşıldı. Gültekin, Avusturya'da 20 yıl kadar restoran işletmişti.

Günün Önemli Haberleri