Instagram 'a yine yeniden güncelleme

Abone ol

Instagram 'a bir yeni güncelleme daha geldi. Dünyanın en popüler sosyal paylaşım sitelerinden biri olan Instagram, yeni güncellemesiyle hikayeler özelliğine yeni bir boyuta taşıyor.

Instagram ,yeni getirdiği güncelleme ile hikayeler kısmına farklı bir özellik kattı. Anket ve sorular özelliğini DM'ye taşıyan Instagram, kullanıcıların kararsız kaldıkları konularda  istedikleri takipçilerine açık uçlu ya da çoktan seçmeli sorular sormasına imkan sağlıyor. 

Daha öncesinde bu özellik biraz kısıtlı ve kişiselleştirilemiyordu. Bir konu hakkında sadece bir kişinin fikrini merak ettiğinizde bir anket oluşturmak ya da soru sormak için hikayeyi tüm takipçileriniz ile paylaşmanız gerekiyordu. Haliyle bu durum da tüm gizliliği ortadan kaldırıyor. 

Instagram, bu durumu düzeltmek için Instagram Direct’e soru sorma ve anket oluşturma özelliği ekledi. Artık yalnızca paylaştığınız hikayelerde değil, Direct üzerinden paylaştığınız gönderilerde de anket ya da soru oluşturabileceksiniz.

PEKİ DİRECT ÜZERİNDEN NASIL PAYLAŞIM YAPILACAK?

Direct üzerinden soru ya da anket oluşturmak isteyen kullanıcılar, öncelikle Instagram Direct penceresini açmalı ardından anket ya da soru göndermek istediği kişinin yanında bulunan kamera ikonuna dokunmalı. Ekranı yukarı kaydırın ve bir anket ya da soru oluşturun. Artık paylaşımı oluşturmuş oldunuz.

Günün Önemli Haberleri