Hyde Park nerede Hadi ipucu sorusu 17 Eylül soru cevabı

Abone ol

Bazı günler günde 2 kez yarışma severleri bir araya getiren HADİ 17 Eylül sorusunu takipçilerine sosyal medyadan duyurdu. HADİ 17 Eylül ipucu sorusu dünyaca ünlü Hyde Park nerededir sorusu oldu. Konser ve çeşitli etkinliklerin olduğu Hyde Park Londra'nın merkezindedir. Hadi İpucu sorusu bu akşam 20.30'da tekrar sorulacak.

Hadi ipucu sorusu 17 Eylül cevabı haberimizde. Yarışma severleri online ortamda bir araya getiren ve gün içinde çeşitli zamanlarda takipçilerine sorular sorup ödül kazandıran yarışma HADİ'nin 17 eylül akşamı sorusu belli oldu. Hadi 17 eylül ipucu sorunda dünyaca ünlü Hyde Park nerededir sorusu soruldu. İşte cevabı..

Hadi sosyal medya hesabından soruyu, "Haftanın ilk iş gününde ipucumuz içimizi açacak bir parktan gelsin. Belki biraz olsun pazartesi sendromumuzu alır. Fotoğraftaki Hyde Park bulunduğu yerdeki en tanınmış halka açık park. Peki nerede olduğunu biliyor muyuz?" şeklinde duyurdu. İşte Hyde Park nerede sorusunun yanıtı...

Hyde Park İngiltere’nin başkenti Londra’dadır.

HYDE PARK NEREDE: Hyde Park İngiltere’nin başkenti Londra’dadır. Hyde Park 350 dönümlük alana kurulu Londra'nın merkezindeki en büyük parktır. Park da yaz konserlerine ve çeşitli etkinliklere içinde ve çevresinde yer verilmektedir. Parkın güney tarafında Kraliçe Victoria'nın ölmüş kocası Prens Albert'e yaptırdığı anıt bulunmaktadır. Anıtın karşı tarafında, çoğunlukla yazın klasik müzik konserleri için bir buluşma yeri olan Royal Albert Hall bulunmaktadır. Parkın batısında, Prenses Diana'nın Prens Charles'tan boşandıktan sonra yaşadığı Kensington Sarayı bulunmaktadır. Diana'nın anısına yapılmış şelale de burada bulunmaktadır.



Parkın kuzey doğusunda Marble Arch girişinde Marble Arch ve Speakers Corner bulunmaktadır. Marble Arch başlangıçta Buckingham Sarayına görkemli bir kapı olarak yapılmıştır ama daha sonra şimdi bulunduğu yere taşınmıştır. Speakers köşesi düşünce özgürlüğü ve açık tartışma için bir buluşma yeridir. Parkın güney doğusunda Hyde Park girişinde, çatıda manzara seyretme yerine açılan küçük bir sergi yerinin bulunduğu Wellington Arch bulunmaktadır.

Park hergün sabah 05:00 den gece yarısına kadar açıktır. Giriş ücretsizdir. En yakın istasyonlar Hyde Park Corner, Knightsbridge, Lancaster Gate ve Marble Arch'dir.

HADİ NEDİR NASIL OYNANIR: HADİ nedir, HADİ bilgi yarışması nasıl oyanır, nasıl para kazanılır sorusu merak konusu oldu. Canlı yayın yaparak online soru soran bilgi yarışması HADİ'de gerçek para ödülünü kazanmak için 12 soruya cevap vermeniz gerekiyor. AppStore’lardan sonra Androidlerin de cebine giren HADİ bilgi yarışması canlı olarak yayınlanıyor. Her gün aynı saatte sadece on iki soruluk yarışma boyunca canlı yayınlanan yarışmaya erişmek için Hadi uygulamasını indirmek yeterli. Uygulamayı kullanmak ise tamamen ücretsiz.

Günde İki Kez Canlı Yayınlanan Yarışma; On İki Soruyu Doğru Cevaplayan Herkese Gerçek Para Ödülü Vadediyor. Binlerce kişinin aynı anda canlı oynadığı yarışmanın sunuculuk koltuğundaysa başarılı oyuncu Müge Boz oturuyor.

Hadi, 17 Haziran günü ise yeni bir rekora imza attı; 50 bin kişi aynı anda 6.000 TL ödül için yarıştı. Canlı yayında, aynı anda 12 soruyu çözmek için heyecanlı bir yarışa giren oyunculardan yedisi, 6.000 TL’lik ödülü paylaştı.

HADİ NEDİR NASIL OYNANIR: Geçtiğimiz haftalarda AppStore’larda yerini alan HADİ artık Androidlerin de cebine girdi. Binlerce kişi tarafından aynı anda canlı oynanabilen yarışma; günde iki kez yayınlanıyor. Yarışmacıların binlerce lira gerçek parayı 12 soruyu bilmeleri durumunda kazandığı yarışmada; eğlence ve heyecan bir arada. Her gün aynı saatte sadece on iki soruluk yarışma boyunca canlı yayınlanan yarışmaya erişmek için Hadi uygulamasını indirmek yeterli. Uygulamayı kullanmak ise tamamen ücretsiz.

Yapılması gereken tek şey, daha önce bildirilen yarışma saatinde uygulamayı açık tutmak. Akabinde telefon ekranını dolduran sunucu; canlı yayında soruları ardı sıra soracak; oyuncular ise çoktan seçmeli cevapları tek bir tık ile yanıtlayacak. Yanıtlama süresi ise on saniye. Yarışma sırasında yarışmacılar canlı yayında yazışabiliyor, arkadaşını yarışmaya üye edenler ise ekstra can hakkı kazanıyor.

Günün Önemli Haberleri