HEPAR liderinin seçim beklentisi

Abone ol

HEPAR Genel Başkanı Pamukoğlu iddialı bir tahminde bulundu. Her ildeki milletvekili sayısının...

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, ''Her ilde kaç milletvekili çıkıyorsa üçte birine talibiz'' dedi.

Tekirdağ'da partisinin il başkanlığınca düzenlenen program kapsamında Çiftlikönü Mahallesi'nde bir kahveyi ziyaret eden Pamukoğlu, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, HEPAR'ın politika anlayışında yalan ve hırsızlığın olmadığını söyledi.

HEPAR'da siyasetin gençlerle yapıldığını anlatan Pamukoğlu, partisinin üyelerinin yüzde 60'ının gençlerden oluştuğunu ifade etti.

Pamukoğlu, ''Her ilde kaç milletvekili çıkıyorsa üçte birine talibiz. Tekirdağ'da 6 aday var, 6'sını da alacağım diyenler de var. Biz yeni bir partiyiz. Yurt dışı veya yurt içi ne holding ne de başka bir dernekten yardım alıyoruz. Bizim temel ilkemiz, her hal ve koşul altında ekonomik ve siyasi bağımsızlığı sağlamak'' şeklinde konuştu.

HEPAR'A 1 MİLYON MÜRACAAT

Pamukoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

''HEPAR'a 1 milyonun üzerinde müracaat var. Gençler, ilk defa bizle siyaset yapıyorlar. Gençler, artık bu ülkede hak arama mücadelesinin gerekliliğini gördüler. Zihinleri berrak, ruhları açık, yetişkinler ise hala düşünüp karar verecekler. Bizde mavi boncuk dağıtmak yok. At sever gibi yanakları iki yandan okşamak yok. Biz anlatırız, karar yurttaşların.''

İktidara geldikleri takdirde 365 günde terörü bitireceklerini öne süren Pamukoğlu, ''Terör örgütü kuranlar ve liderlik yapanlara idamı geri getireceğiz. Terör diye bir şey yok. Terör araçtır, amaç değil. Toprakların bir bölümü gitmek üzere. 12 Haziran'da akıllı sonuçlar çıkmazsa, daha ötesinde neler çıkar göreceğiz. Bizim partimizde, gece yazılıp halkın önüne yem gibi atılan seçim bildirgesi olmaz. Biz partiyi kurduğumuzda kitapta yazdık. Her şey beyaz ve kırmızı kitapta yazılı'' diye konuştu.

Günün Önemli Haberleri