HAS Parti MYK üyeleri belli oldu

Abone ol

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısında Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyeleri belirlendi.

HAS Parti'nin Genişletilmiş Genel İdare Kurulu (GİK) Toplantısı, Genel Başkan Numan Kurtulmuş'un başkanlığında Ankara Afitap Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Toplantıda belirlenen MYK üyeleri ve görev alanları şöyle:

''Hayrettin Dilekcan (Teşkilat Başkanlığı), Ahmet Sünnetçioğlu (Seçim İşleri Başkanlığı), Teoman Rıza Güneri (Tanıtma Başkanlığı), Şeref Malkoç (Halkla İlişkiler ve STK Başkanlığı) Ahmet Demircan (Eğitim Başkanlığı), Çağrı Erhan (Dış İlişkiler Başkanlığı), Mehmet Bekaroğlu (İnsan Hakları ve Hukuk İşleri Başkanlığı), Musa Demirci (Yerel Yönetimler Başkanlığı), Musa Akbal (Ekonomik İşler Başkanlığı), Ebru Kurban Yıldız (Kadın ve Aile Politikaları Başkanlığı), Zeki Kılıçaslan (Çalışma Hayatı ve Sosyal Politikalar Başkanlığı), Hüsamettin Korkutata, (Parlamento İlişkileri Başkanlığı) Erol Erdoğan (Üyelerle İlişkiler Başkanlığı), Hasan Basri Aktan (AR-GE Stratejik Planlama Başkanlığı), Arif Gündoğan (Mali ve İdari İşler Başkanlığı), Ekrem Baki (Genel Sekreterlik), Ulay Sılay (Kadın Kolları Başkanlığı), Abdulkadir Özel (Gençlik Kolları Başkanlığı)

HAS Parti'nin denetçi üyeliklerini ise Kazım Aslan ve Cafer Güneş atandı. GİK toplantısında koordinatör Prof. Dr. Erol Göka başkanlığında 21 adet çalışma grubu da oluşturuldu.

GİK toplantısı, Genel Başkan Numan Kurtulmuş başkanlığında basına kapalı devam ediyor.

Günün Önemli Haberleri