HAS Parti kongreye gidiyor

Abone ol

Numan Kurtulmuş, partisinin bugünden itibaren yeniden yapılanma sürecine başladığını belirtti ve ekledi;

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, partisinin bugünden itibaren yeniden yapılanma, toparlanma ve yola yeniden çıkma süreci başlattığını belirterek, bu süreci kolaylaştırmak için MYK üyelerinin istifalarını sunduklarını bildirdi.

Kurtulmuş, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, 12 Haziran seçimlerinin sonuçlarını değişik açılardan değerlendirdiklerini ve milletvekili adayları, il başkanları ve GİK üyeleri ile görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Partisinin 1 Kasım 2010'daki kurulma gerekçesine uygun şekilde seçim boyunca doğru siyasi fikirler ve doğru projeler dile getirdiğini belirten Kurtulmuş, buna rağmen istikrar beklentisi ve baraj korkusunun, partisinin gözardı edilmesine ve bekledikleri oy oranına ulaşamamalarına neden olduğunu bildirdi.

"HAS Parti, bugünden itibaren yeniden yapılanma, toparlanma ve yola yeniden çıkma süreci başlatmıştır. Bu süreci kolaylaştırmak için MYK üyelerimiz istifalarını sunmuşlardır. Bu süreçte Genel Merkez ve tüm teşkilatlarımızda daha etkin çalışma şartlarını oluşturmak için yeniden yapılanma gerçekleştirilecektir" diyen Kurtulmuş, makul olan en kısa sürede kongre takvimini çalıştıracaklarını kaydetti.

Partisine oy veren 329 bin kişiye teşekkür eden Kurtulmuş, bu kişileri parti üyesi olmaya, partilerini maddi ve manevi olarak desteklemeye çağırdı.

Günün Önemli Haberleri