Halil İbrahim Kurum kimdir Yeni Gelin'de yeni aşkı bakın kim?

Abone ol

Halil İbrahim Kurum kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve Halil İbrahim Kurum Yeni Gelin dizisinde kiminle aşk yaşıyor sevgilisi Sema Kecik kimdir soruları merak konusu oldu. 1990 doğumlu ve aslen Adanalı olan oyuncunun dizideki performansı ise izleyicilerin dilinde.

Halil İbrahim Kurum kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve Halil İbrahim Kurum kiminle aşk yaşıyor, sevgilisi kim soruları bugün sıkça arandı. Dizide abla-kardeş rolunde olduğu sevgilisi Sema Kecik ile yeni bir aşka başlayan Halil İbrahim Kurum'un dizideki performansı ise gözlerden kaçmıyor. 

Kendisi gibi oyuncu arkadaşı Sema Keçik ile birlikte Yeni Gelin dizisinde abla-kardeş rolünü üstlenen Halil İbrahim Kurum aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, genç ve yetenekli oyuncu Halil İbrahim Kurum'un hayatı ve hakkında bilinmeyenler...

YENİ GELİN DİZİSİNİN BARAN'I HALİL İBRAHİM KURUM KİMDİR: Yeni Gelin projesinin oyuncu kadrosunda yer alan Halil İbrahim Kurum, 15 Kasım 1990 tarihinde Adana'da hayata gözlerini açmıştır. İlk ve orta öğrenimini bitirmesinin akabinde üniversite eğitimini Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nde Oyunculuk Bölümü'nden tamamlayarak mezun olmuştur. Tıpkı kendisi gibi rol arkadaşı Sema Keçik ile birlikte Yeni Gelin yapımında abla-kardeş rolünü canlandıran Halil İbrahim Kurum, Almanya ve Hindistan’da gerçekleştirilen workshop’lara katılım sağlayarak beden dili alanında eğitim almasıyla kendini geliştirmiştir.


Türkiye’ye yerleşme kararı almasının ardından solistlik yapmaya başlayan Halil İbrahim Kurum, sonraki süreçte oyunculuk hayatına başlangıç yaparak Çukurova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda oyunculuk görevini icra etmeye başlamıştır.

Oyunculukla birlikte müzik tutkunu olarak da nitelendirilen Halil İbrahim Kurum, ilk kez televizyon ekranlarında kamera karşısında Show TV’de yayınlanan "Yeni Gelin" isimli dizi projesinde "Baran" rolünü üstlenmiştir. Baş rollerini Tolga Mendi ve Jessica May’in paylaştığı bu dizide, Mustafa Avkıran, Dağhan Külegeç ve Sema Keçik gibi oyuncularla birlikte rol üstlenmektedir.

Günün Önemli Haberleri