Gitti Gidiyor Black Friday indirim fırsatları 2018 ürünler listesi

Abone ol

Black Friday denilen alışveriş çılgınlığı Türkiye'ye de sıçradı. ABD'de Şükran Gününden sonra gelen ilk cuma günü olan Black Friday indirimleri fırsatları 2018 neler? Gitti Gidiyor Black Friday indirim fırsatları neler, hangi marka ve ürünlerde indirim var? İşte Gitti Gidiyor black friday indirim fırsatları-2018

Türkçesi Kara cuma olan Black Friday indirim fırsatları 2018 başladı. ABD'de başlayan Black Friday çılgınlığı Türkiye'yi de sardı. Black Friday 2018 indirim fırsatlarına onlarca mağaza ve marka katıldı. Bunlardan biri de online hizmet sunan Gitti Gidiyor oldu. Peki Gitti Gidiyor'da Black Friday indirim fırsatları neler, kaç gün sürecek ve Black Friday indirim kampanyasında hangi mağazalar var?

Black Friday’e “Süper Cuma” kampanyasıyla katılan GittiGidiyor’dan
yapılan açıklamaya göre 23 Kasım Cuma günü geçerli olacak kampanya kapsamında tüketcilere yüzde 80’e varan oranda indirim sunulacak. Kampanya perşembe gününü cumaya bağlayan gece saat 00:00’da başlayacak ve 24 saat boyunca devam edecek

BLACK FRIDAY NEDİR: İşletmelerin 1960’larda başlayan kriz nedeniyle dükkanlarını ayakta tutmak için büyük indirim yapmalarıyla ortaya çıkan Black Friday, adını 1961 yılında gazetelerde” Black Friday (Kara Cuma)” olarak bahsedilmesinden dolayı aldı. Bu manşetlerin sebebi ise; Philadelphia’da alışverişten dolayı oluşan yoğun trafik ve yaşanan zorluklar olmuştu. Black Friday, özellikle Amerika ve Kanada’da her yıl kutlanan Şükran Günü’nün ertesi sabahı başlayan, gece geç saatlere kadar devam eden ve tüm yıl boyunca hiç görülmemiş unutulmaz bir indirim festivali. Kozmetik, elektronik, aksesuar, tekstil, ev dekorasyonu ya da aklınıza gelen herhangi bir şeyi bu indirimden yarı yarıya almak için tüm yıl bu günü bekleyebilirsiniz. Mağazalardan taşan kuyruklar, AVM’lerin önünde bekleyen kalabalıklar, ürün almak için kavga edenler ve üstüne bir de trafik, Black Friday’in bu ismi almasında önemli paya sahip. Son zamanlarda Türkiye’de de adını sık sık duymaya başladığımız Black Friday, ülkemizde de büyük indirimlerle karşınıza çıkıyor.

BLACK FRİDAY NE ZAMAN BAŞLAR? 2018 YILINDA BLACK FRİDAY NE ZAMAN: Black Friday, Amerika’da her yıl, kasım ayının dördüncü Perşembe’sine denk gelen Şükran Günü’nden sonraki ilk Cuma günü sabahın erken saatlerinden başlayıp gece geç saatlere kadar devam eder. Bu indirim sadece 1 günlüktür. Black Friday, alışveriş yapmak için yılın en doğru zamanıdır. Ama Türkiye’de çeşitli mağaza ve online satış yapan siteler Black Friday kampanyalarını kimi zaman bir haftaya yayabilir.

Black Friday Online Mağazalarda Oluyor mu: Türkiye’de genellikle online mağazalarda da Black Friday indirimleri oluyor, ayrıca Morhipo da Black Friday’e haftalar öncesinden hazırlanıyor. Online alışveriş yapacaksanız dikkat etmeniz gereken önemli bir kaç nokta var, o da şöyle; sepetinize attığınız ürünler sabaha kadar sizi yerinde beklemeyecek o yüzden sık sık sepetinizi yenilemeniz ve stokları kontrol etmeniz gerekecek. O çok istediğiniz ürünü riske atmak istemiyorsanız indirime girer girmez satın almanızı öneririz.

Günün Önemli Haberleri