Gelinim Mutfakta'nın suyu çıktı Reyhan ile gelini yine birinci oldu elenen de...

Abone ol

Kanal D'nin Gelinim Mutfakta yarışması inandırıcılığını yitirme noktasına vardı. Bu hafta elenen Betül ve kaynanası Gül olurken birinci yine malum kaynana ve gelinler oldu.

Kanal D ekranlarında Fatih Ürek'in sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında yine eleme heyecanı vardı. Bu hafta elenen isim Betül ve kaynanası Gül oldu. Yarışmada haftanın birincisi ise hayli popüler olan kaynana Reyhan ile gelini Ezgi oldu. Reyhan ve gelini birinciliği eşit puan aldıkları Cansu ile paylaştılar.

Cansu haftanın en düşük puanını alarak elenen Betül'e bir bileziğini hediye olarak verdi.


Yarışmada torpil mi var?
Gelinim Mutfakta yarışması ilk günkü formatından bir hayli uzaklaşmış görünüyor. Reyting getiren Reyhan kaynana ile Cansu yarışmanın müdavimleri haline getirildi. Elenmelerine rağmen sürekli geri getirilen isimler izleyenlerin gözünde programın inandırıcılığını zedelemeye başladı. Reyhan ve gelini Ezgi daha önce elenmiş ve bir şekilde yapım tarafından yarışmaya yeniden dahil edilmişlerdi. Geçen hafta da Cansu üçüncü kez yarışmaya geri döndü. Haliyle de tekrarlayan isimler yarışmanın cazibesini düşürürken izleyici nezdinde de inandırıcılığını yitirdi.

Gelinim Muftakta yarışmacısı Reyhan'ın eşi olay işte kralım dediği kocası

Günün Önemli Haberleri