Gelinim Mutfakta Ezgi kimdir kaynanası Reyhan hanımla fena tartıştı

Abone ol

Gelinim Mutfakta'nın 118. yeni bölüm tanıtımında Ezgi ile kayınvalidesi Reyhan hanım arasındaki tartışma dikkatlerden kaçmadı. Peki Gelinim Mutfakta Ezgi kimdir? Reyhan hanım nereli? İşte Gelinim Mutfakta'nın yeni bölüm tanıtımı...

Kanal D ekranlarının sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta'nın 118. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Bugün yani 29 Ağustos Çarşamba günü saat 12:15'te ekrana gelecek olan bölümde Ezgi ile kayınvalidesi arasındaki tartışma dikkatlerden kaçmadı.

'Senin Gibi Bir Kayınvalideyi İdare Ediyorum': Tanıtımda Reyhan hanımın 'Belki espiri yaptım' sözü üzerine Ezgi, 'Benim üzerimden espri yapma' diye sert tepki gösteriyor. Ardından 'Ben zamane gelini olduğumu düşünmüyorum ki senin gibi bir kayınvalideyi idare ediyorum' diyor. 

İşte Gelinim Mutfakta'nın yeni bölüm tanıtımı...

Peki Gelinim Mutfakta Ezgi Yıldırım ve kaynanası Reyhan Yıldırım kimdir? İşte yarışmacılara dair merak edilenler...

Gelinim Mutfakta Ezgi Yıldırım kimdir nereli? Tunceli'de dünyaya gelen Ezgi Yıldırım ise Elazığ'da yaşıyor. 4 yıldır evli olan Yıldırım’ın 16 aylık bir bebeği var.

Gelinim Mutfakta Reyhan kimdir Fatma hanımı çileden çıkardı

Gelinim Mutfakta Reyhan Yıldırım kimdir nereli? Aslen Tuncelili olan Reyhan hanım, Erzincan'da yaşıyor. Otoriter tavırlarıyla öne çıkan yarışmacı, haftanın ilk gününde sarf fettiği 'Hatice gibi bir gelinim olsaydı onu hemen boşatırdım' sözüyle dikkat çekmişti. 

20. Hafta elenmişlerdi: Aslında 19. hafta yarışmaya katılan Ezgi- Reyhan Yıldırım çifti, 20. hafta 43 puan toplayabilmiş ve yarışmaya veda etmek zorunda kalmışlardı. Fakat 21. hafta yarışmacılardan Cansu doğum yapınca, çift Cansu'nun yerine tekrar yarışmaya dahil olmuştu.

Günün Önemli Haberleri