Gelinim Mutfakta Emel kimdir kayınvalidesi Ergül hanım nereli

Abone ol

Gelinim Mutfakta yarışmacıları arasında bulunan Emel Düzelli ve kayınvalidesi Ergül Hanım merak ediliyor. Peki Gelinim Mutfakta Emel kimdir kaç yaşında? Ergül hanım nereli? İşte Gelinim Mutfakta'ya 30. hafta dahil olan yarışmacılar...

Her hafta cuma günü bir yarışmacının elendiği Gelinim Mutfakta'ya her pazartesi yeni yarışmacılar katılıyor. Peki Gelinim Mutfakta'da 30. hafta Tuğçe ve Sevgi hanımın yerine dahil olan Emel ile kaynanası Ergül hanım kimdir? Gelin hep beraber yeni yarışmacıları tanıyalım:

Gelinim Mutfakta Emel Kimdir? 8 Ekim Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümde Gelinim Mutfakta'ya yeni gelen yarışmacı Emel oldu. Emel kendisini tanıtırken, "Denizli'den bilezikleri almaya geldim." ifadesini kullandı.Gelinim Mutfakta Ergül Hanım kimdir? Emel’in kaynanası Ergül hanım ise kendisi Denizlili olduğunu ve iki torunu bulunduğunu belirtti. 

Gelinim Mutfakta 5 Ekim Cuma kim elendi 5 altın bileziği kim kazandı

Gelinim Mutfakta 29. Hafta Sonuçları: Haftanın final gününde açıklanan sonuçlara göre 73 puanla Başak haftanın kazananı olup 5 altın bileziği koluna takarken 54 puan toplayan Tuğçe ise yarışmaya veda eden isim olmuştu. 

Günün Önemli Haberleri