Gelinim Mutfakta da vazo krizi büyüdü! Ezgi ile Ayşenur birbirine girdi

Abone ol

Gelinim Mutfakta'da önceki gün Ayşenur ile Ezgi arasında yaşanan vazo krizinin yankıları bugün de sürdü. İkili arasında tansiyon yükselince olaya sunucu Fatih Ürek müdahale etti. İşte Gelinim Mutfakta'da 25. haftanın 4. gününde yaşananlar...

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da Ezgi ile Ayşenur arasındaki vazo krizi devam ediyor. 124. Bölümde Ayşenur, eşi ile olan resim ve bebeğinin patiğini çöpe attığını söyleyen Ezgi'ye, hediye aldığı vazoyu yere atarak çok sert bir tepki verdi.

'Çöpe Attım' Deyince Ortalık Karıştı: Ayşenur, mutfağa geldiğinde eşi ile çekilmiş fotoğrafın olduğu çerçeveyi ve bebeğine ait patiğin yerinde olmadığını gördü. Aramaya başladığı sırada Ezgi "Çöpe attım!" diyerek dikkatleri üstüne çekti. Bu cevaba çok şaşıran Ayşenur sebebini sordu. Ezgi önceki bölümde yaşanan vazo kırma olayını hatırlattı.

Hediye Aldığı Vazoyu Parçaladı: Ayşenur, tüm çöp bidonlarında eşyalarını aradı. Bulamayınca da çok sinirlendi ve Ezgi'ye özür amaçlı aldı vazoyu stüdyonun ortasına fırlatarak kırdı. Bu andan itibaren gerginlik giderek arttı.

Fatih Ürek Müdahale Etti: Karşılıklı seslerinde yükseldiğini duyan Fatih Ürek stüdyoya geldi. Olayı anlamaya çalıştı ve onlara müdahale etti. Kaynanalar odasında olayı şaşkınlıkla izleyenler Ezgi'nin yaptığını doğru bulmadılar ve onu kınadılar.

Ne Olmuştu? Yarışmanın 123. bölümünde Ayşenur, Ezgi'nin mutfağını teftiş ederken Ezgi'ye eşinden gelen vazo bir anda yere düşmüştü. Ezgi arkasını dönüp kırılan vazoyu görünce çok sinirlenmiş ve ikili arasında gergin anlar yaşanmıştı. Bu sırada Burcu, Ayşenur'un vazoyu bilerek düşürdüğünü iddia edince stüdyo daha da gerilmişti. İşte o anlar...

Gelinim Mutfakta 6 Eylül günün birincisi kim Vazo krizi büyüdü Fatih Ürek müdahale etti

Gelinim Mutfakta Ezgi kimdir Ayşenur'la fena tartıştı

Gelinim Mutfakta Ayşenur kimdir stüdyoda vazo krizi

Günün Önemli Haberleri