Gelinim Mutfakta Başak kimdir gelir gelmez gerilim yükseldi

Abone ol

Gelinim Mutfakta yarışmacıları arasında bulunan Başak Kuvel ve kayınvalidesi Hanife Kuvel merak ediliyor. Peki Gelinim Mutfakta Başak kimdir? İşte Gelinim Mutfakta'ya 27. hafta dahil olan yarışmacılar...

Her hafta cuma günü bir yarışmacının elendiği Gelinim Mutfakta'ya her pazartesi yeni yarışmacılar katılıyor. Peki Gelinim Mutfakta'ya 27. hafta tekrar dahil olan Başak ile kaynanası Hanife Kuvel kimdir? Gelin hep beraber yeni yarışmacıları tanıyalım:

Gelinim Mutfakta Başak kimdir? 26. haftanın finalinde Gonca ve kayınvalidesi Bilge hanımın yarışmadan çekilmesinin ardından 27. haftaya Başak Kuvel ve Hanife Kuvel dahil oldu. 

Gelinim Mutfakta'da bir ilk! Bilge hanımın sözleri stüdyoyu karıştırdı

Başak Kuvel, sağlık sektöründe çalışıyor. İstanbul’da yaşayan Başak’ın Eylül adından bir kız çocuğu var. Yemek yapmayı ve yeni tarifler denemeyi çok seviyor. Bu özelliklerini Gelinim Mutfakta yarışmasıyla kanıtlamak isteyen Başak Kuvel, yarışmaya katılmaya karar vermiş. Daha ilk dakikalardan tüm yarışmacılarla gerilim yaşayan Başak Kuvel, sivri dilli eleştirileriyle dikkat çekiyor.

Günün Önemli Haberleri