Gelinim Mutfakta 6 Eylül günün birincisi kim Vazo krizi büyüdü Fatih Ürek müdahale etti

Abone ol

Gelinim Mutfakta'da 25. haftanın dördüncü günü tamamlandı. Bugün yani 6 Eylül Perşembe günü saat 12:15'te ekrana gelen bölümde, çeyrek altını kim kazandı sorusunun yanıtı da belli oldu. Öte yandan Ayşenur ile Ezgi arasındaki vazo krizi de büyüdü. İşte Gelinim Mutfakta'da 25. haftanın haftanın dördüncü gününde yaşananlar...

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da 25. haftanın dördüncü günü tamamlandı. Bugün yani 6 Eylül Perşembe günü ekrana gelen bölümde birbirinden maharetli dört gelin, yaptıkları Haşhaşlı Çelenk Çörekleri kaynanalarının beğenisine sundular. Kaynanaların yemekleri puanlamasının ardından da çeyrek altını kazanan gelin belli oldu. 

Çeyrek Altını Kim Kazandı? Haftanın dördüncü gününde 15 puan toplayan Esra, günü birincilikle tamamlayıp çeyrek altını kazanırken, Ayşenur 12, Burcu 11, Ezgi ise 10 puan toplayabildi. 

Yarışmacıların toplam puanları ise şöyle;

  1. Ezgi: 47
  2. Esra: 47
  3. Ayşenur: 44
  4. Burcu: 42

Vazo Krizi Devam Ediyor: Öte yandan yarışmada Ezgi ile Ayşenur arasındaki vazo krizi bugün daha da büyüdü. Ayşenur, eşi ile olan resim ve bebeğinin patiğini çöpe attığını söyleyen Ezgi'ye, hediye aldığı vazoyu yere atarak çok sert bir tepki verdi.

Fatih Ürek Müdahale Etti: Ardından karşılıklı seslerinde yükseldiğini duyan Fatih Ürek stüdyoya geldi. Olayı anlamaya çalıştı ve onlara müdahale etti. Kaynanalar odasında olayı şaşkınlıkla izleyenler Ezgi'nin yaptığını doğru bulmadılar ve onu kınadılar. İşte o anlar;

Gelinim Mutfakta'da vazo krizi! Ortalık fena karıştı

Ne Olmuştu? Yarışmanın 123. bölümünde Ayşenur, Ezgi'nin mutfağını teftiş ederken Ezgi'ye eşinden gelen vazo bir anda yere düşmüştü. Ezgi arkasını dönüp kırılan vazoyu görünce çok sinirlenmiş ve ikili arasında gergin anlar yaşanmıştı. Bu sırada Burcu, Ayşenur'un vazoyu bilerek düşürdüğünü iddia edince stüdyo daha da gerilmişti.

Gelinim Mutfakta 5 Eylül Çarşamba günün birincisi kim ortalık fena karıştı

Gelinim Mutfakta Ezgi kimdir Ayşenur'la fena tartıştı 

Gelinim Mutfakta Ayşenur kimdir stüdyoda vazo krizi

Günün Önemli Haberleri