Gelinim Mutfakta 5 Eylül Çarşamba günün birincisi kim ortalık fena karıştı

Abone ol

Gelinim Mutfakta'da 25. haftanın üçüncü günü tamamlandı. Bugün yani 5 Eylül Çarşamba günü saat 12:15'te ekrana gelen bölümde, çeyrek altını kim kazandı sorusunun yanıtı da belli oldu. İşte Gelinim Mutfakta'da 25. haftanın haftanın üçüncü gününde yaşananlar...

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da 25. haftanın üçüncü günü tamamlandı. Bugün yani 5 Eylül Çarşamba günü ekrana gelen bölümde birbirinden maharetli dört gelin, yaptıkları kabaklı köfteleri kaynanalarının beğenisine sundular. Kaynanaların yemekleri puanlamasının ardından da çeyrek altını kazanan gelin belli oldu. 

Çeyrek Altını Kim Kazandı? Haftanın üçüncü gününde 14 puan toplayan Esra, günü birincilikle tamamlayıp çeyrek altını kazanırken, Ezgi 13, Ayşenur 12,Burcu ise 9  puan toplayabildi. Yarışmacıların toplam puanları ise şöyle;

  1. Ezgi: 37
  2. Ayşenur: 32
  3. Esra: 32
  4. Burcu: 31

Stüdyo'da Vazo Krizi: Öte yandan yarışmanın bugünkü bölümüne Ezgi ile Ayşenur arasında yaşanan vazo krizi damga vurdu. Ayşenur, Ezgi'ye eşinden gelen vazoyu kırınca ortalık karıştı. 

Yarışmada gergin anların yaşanmasına neden olan olay şöyle gelişti;

Ayşenur, Ezgi'nin mutfağını teftiş ederken Ezgi'ye eşinden gelen vazo bir anda yere düştü. Ezgi arkasını dönüp kırılan vazoyu görünce çok sinirlendi. Ayşenur, vazoyu yanlışlıkla düşürdüğünü Ezgi'ye anlatmaya çalışırken, Burcu bilerek düşürdüğünü iddia etti. Ezgi ve Ayşenur arasında gerginlik iyice yükselmeye başladı. Bu sırada Burcu'nun olayı sıcak tutma çabasını gören Ezgi sinirlendi ve onunla tartışmaya başladı.

Burcu, olayı unutup kendisine sataştığını gören Ezgi'ye nispet yapar gibi Ayşenur'a birlik teklif etti ve hafta finalinde Ezgi'yi yarışmadan göndermek için anlaşma yaptı.

Gelinim Mutfakta 4 Eylül Salı günün birincisi kim 

Gelinim Mutfakta 3 Eylül Pazartesi günün birincisi kim

Günün Önemli Haberleri