Gelinim Mutfakta 22 Ekim Pazartesi gün birincisi kim işte çeyrek altının sahibi

Abone ol

Gelinim Mutfakta'da 32. haftanın ilk günü tamamlandı. 22 Ekim Pazartesi günü saat 12:15'te ekrana gelen bölümde, çeyrek altını kim kazandı sorusunun yanıtı da belli oldu. İşte Gelinim Mutfakta'da 32. haftanın haftanın birincü gününde yaşananlar...

Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da 32. haftanın ilk günü tamamlandı. 22 Ekim Pazartesi günü ekrana gelen bölümde birbirinden maharetli dört gelin, yaptıkları Sebzeli Mantar Soteleri kaynanalarının beğenisine sundular. Kaynanaların yemekleri puanlamasının ardından da çeyrek altını kazanan gelin belli oldu.

Çeyrek Altını Kim Kazandı? Haftanın birinci gününde 14 puan toplayan Betül, günü birincilikle tamamlayıp çeyrek altını kazanırken Özüm 12, Başak 11, Ezgi ise 9 puan toplayabildi.

Yarışmacıların toplam puanları şu şekilde; 

  1. Betül: 14
  2. Özüm: 12
  3. Başak: 11
  4. Ezgi: 9

Gelinim Mutfakta 19 Ekim Cuma kim elendi 5 altın bileziği kim kazandı

Gelinim Mutfakta Betül Kimdir? 22 Ekim Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümde Gelinim Mutfakta'ya yeni gelen yarışmacı Betül oldu. Aslen Iğdırlı olan Betül kendisini tanıtırken, "10 yıllık evliyim, bir kız bir oğlan evladım var ve hamileyim." ifadesini kullandı.

Gelinim Mutfakta Gül Hanım kimdir? Betül’ün kaynanası Gül hanım ise Sivaslı olduğunu ve belirtti.

Günün Önemli Haberleri