Galatasaray Lokomotiv Moskova maçını şifresiz veren kanal sürpriz gelişme

Abone ol

Galatasaray Lokomotiv Moskava maçını hangi kanalın yayınlayacağı son dakika değişikliği ile belli oldu, beIN Sports yayın akışının değiştirdi ve maçı naklen şifresiz olarak vereceğini duyurdu.

Şampiyonlar Ligi 2018-19 sezonunda Türkiye'yi temsil eden Galatasaray, bu akşam gruptaki ilk maçında Rusya temsilcisi Lokomotiv Moskova ile karşılaşıyor. Saat 22.00'da başlayacak olan Galatasaray- Lokomotiv Moskova maçının canlı yayınıyla ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı.

Lokomotiv Moskova maçını naklen beIN Sports kanalı yayınlayacak. beIN Sports, kanalı saat 17.10'da yaptığı son dakika değişikliği abonelerine duyururken yayın akışını da değiştirdi. 

Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı şifreli mi? : beIN Sports abonelerine bir sürpriz daha yaptı. Galatasaray Lokomotiv Moskova maçını şifresiz vereceğini duyurdu. Yani digitürkü olup da spor paketi olmayan da beIN Sports üzerinden maçı şifresiz izleyebilecek. Maç beIN Sports Haber ve HD1'den canlı yayınlanacak. Bein sports yeni yayın akışı şu şekilde:

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki ilk maçında bu akşam Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımıyla karşılaşacak. Eski Beşiktaş Manuel Fernandes de Lokomotiv Moskova forması ile Türk Telekom Arena'da sahaya çıkacak. Türk Telekom Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı İtalyan hakem Gianluca Rocchi yönetecek.

Muhtemel 11'ler : Galatasaray: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Nagatomo, Fernando, Emre, Ndiaye, Onyekuru, Rodrigues, Eren

Lokomotiv Moskova: Guilherme, Ignatjev, Kvirkvelia, Corluka, Lysov, Kychowiak, Denisov, Aleksey, Anton, Fernandes, Eder

Spor Toto Süper Lig'de geçen sezon mutlu sona ulaşarak Şampiyonlar Ligi gruplarına doğrudan katılma hakkı elde eden sarı-kırmızılı takım, D Grubu'nda Lokomotiv Moskova'nın yanı sıra Portekiz'den Porto ve Almanya'dan Schalke 04 ile karşı karşıya gelecek. Grubun diğer maçında Schalke 04, Porto'yu ağırlayacak.
 

Günün Önemli Haberleri