“Fotoğraflarla 15 Temmuz” Sergisi açılacak

Abone ol

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında fotoğraf sergisi düzenlenecek.

Konyaaltı Sahil Antalya Yaşam Merkezi’nde açılacak sergide Anadolu Ajansı muhabirleri tarafından çekilen, darbe girişiminin olduğu gün ve sonrasında yaşananları anlatan fotoğraflar yer alacak. 

15 Temmuz hain darbe girişimini ilk anlarından itibaren takip eden Anadolu Ajansı muhabirleri tarafından çekilen fotoğraflar Antalya’da sergilenecek. Demokrasi ve Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek sergide, hain darbe girişimi tarihe tanıklık eden fotoğraflarla bir kez daha anlatılacak. Sergide darbe girişiminin hafızalara kazınan anları 30 fotoğraf karesiyle yer alacak.  

Fotoğraflarla hafızamızı tazeleyeceğiz

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “15 Temmuz Pazar günü 2. yıldönümünü idrak edeceğimiz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle açacağımız “Fotoğraflarla 15 Temmuz” sergisine tüm Antalyalı hemşerilerimi davet ediyorum. Hain darbe girişimi sırasında yaşananlar ile milletimizin cansiperane direnişini ve kahramanlığını konu alan fotoğraflarla bir kez daha yaşananları hatırlayacak, tarihe not düşen fotoğraflarla hafızalarımızı tazeleteceğiz. Hain darbe girişiminde karanlığı aydınlığa çeviren şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha yâd etme imkânı bulacağız” dedi. 

Sergiyi ziyaret edenler, Anadolu Ajansı muhabirlerinin gözü ile darbe girişimi sırasında yaşananları bir kez daha görme şansı bulacak. 15 Temmuz hain darbe girişiminin hafızalardan silinmemesi için Türk milletinin destansı direnişini konu alan fotoğrafların yer alacağı sergi, 15 Temmuz Pazar Günü saat 19.30’da Konyaaltı Sahil Antalya Yaşam Merkezi 25 No’lu Plaj yanında açılacak.

Günün Önemli Haberleri