Erkekler yatakta ne ister?

Abone ol

Yatakta erkeğinizi mutlu etmek istiyorsanız, unutulmaz cinsel birliktelikler yaşamak için elmaelma.com'un bu haberine bi göz atın deriz!

Erkekler yatakta ne ister, erkekleri yatakta mutlu etmenin yöntemleri nelerdir? Monotonlaşmış seks hayatını kim ister ki...Genel olarak erkeklerin yatakta yapmak istedikleri ilk şey seks olsa da azımsanmayacak çoğunluktaki kısmı da unutamayacakları deneyimler yaşamayı en az seks kadar istemektedirler. Elmaelma.com'da sizlere vereceğimiz tavsiyelerden sonra monotonluktan kurtulup cinsel hayatınıza renk katacak seks hayatınızı alevlendireceksiniz. İşte yatakta erkekleri çılgına çevirecek bu beş öneriyi sizlerle paylaşıyoruz.

SİZİ İZLEMESİNE İZİN VERİN!

Erkekler seks esnasında partnerlerini izlemekten ve görsel olarak seks yapmaktan oldukça çok hoşlanmaktadırlar. Örneğin kadınlarının orgazm anlarını izleyebilmek onlara oldukça büyük bir haz duygusu vermektedir. Erkekler yatakta ne ister diye düşünüyorsanız onlar kadınlarına dokunmasalar dahi onun kadınsı hatlarını izlemek erkekler için büyük bir heyecan kaynağıdır emin olun. Birçok kadın orgazmlarını kolaylaştırmak adına cinsel ilişki esnasında parmakları ile kendilerine dokunmaktadır. Yapılan araştırmalar kadınların bu hareketlerinin erkekler üzerinde çok fazla etkili olduğunu gösteriyor. Partneriniz sizinle ilişkiye girmek istemiyor ya da ilişkiye hazır hale zor geliyorsa ona dokunmanız şart değildir. Seksi bir tshirt ya da gömlek giyerek yatağınızın başına sırtınızı dayayıp bacaklarınızı açmanız erkeğiniz heyecanlandırarak harekete geçirmek için oldukça isabetli bir harekettir.

CESUR KADINLAR HER ZAMAN ÖN PLANDA

Erkekler cinsel organlarının partnerleri tarafından okşanmasından da bu anı izlemekten de müthiş keyif almaktadırlar. Bu sebeple ilişkiye girmek istiyorsanız erkeğinizin cinsel organını okşayarak onu ilişkiye hazır hale getirebilirsiniz.  Erkekler yatakta ne ister? Erkekler yatakta cesur kadınlar ister.

ELLERİNİZİ KULLANIN

Erkeğinize hayatının sonuna kadar unutmayacağı bir deneyim yaşatmak isterseniz iki elinizi yağladıktan sonra ona dokunabilirsiniz.

MÜSTEHCEN KONUŞMALARI SEVİYORLAR

Erkekler ilişki esnasında partnerlerinin konuşmasına özellikle de müstehcen olarak konuşmalarına bayılır. Bu nedenle ilişki esnasında partnerinize aklınıza gelen her şeyi söyleyin ve ona iltifatlar edin. İçinizde bulunan seks tanrıçasını ortaya çıkararak erkeğinizi tahrik etmek için bu yol oldukça etkili bir yoldur.

OYUNCAKLARLA HAYATINIZA RENK KATIN

Göz bandı, kamçı, kelepçe ya da zincir yatakta kullanabileceğiniz muhteşem etkili seks oyuncaklarıdır. Bunlardan bir tane edinerek partnerinizi çılgına çevirebilirsiniz. Çünkü bu tarz oyuncaklara hayır diyen ya da hoşlanmayan erkek yok denilecek kadar azdır. Erkekler seks yaşantınıza ekleyeceğiniz bu yenileye bayılacak ve sizin kendinize olan özgüveniniz karşısında sizlere bir kez daha âşık olacaktır. Erkekler yatakta ne ister sizlere fikir vermesi için paylaştığımız bu bilgiler ile deneme yanılma yöntemi ile kolayca öğrenebilirsiniz. 

Kaynak: elmaelma.com

Günün Önemli Haberleri