Ergenekon Partisi Başkanı tutuklandı!

Abone ol

Parti başkanının tutuklanma sebebi akıllarda soru işaret bıraktı...

İzmir'de tanınmış işadamlarından tehdit ve şantaj yoluyla para almak istedikleri iddiasıyla gözaltına alınan 10 kişiden 4'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Tutuklananlar arasında Ergenekon Partisi Genel Başkanı avukat T.Ü. de bulunuyor.

İzmir'de tanınmış işadamlarından tehdit ve şantaj yoluyla para almak istedikleri iddiasıyla gözaltına alınan 10 kişi sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Özel yetkili savcı tarafından ifadeleri alınan 10 kişiden 5'i serbest bırakıldı, Ergenekon Partisi Genel Başkanı T.Ü., Susurluk davası sanıklarından H.A., C.Ç. V.K. ve Y.G. tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. 

Nöbetçi Mahkeme'de hakim karşısına çıkan zanlılardan Ergenekon Partisi Genel Başkanı T.Ü., H.A., Y.G. ve C.Ç. tutuklandı. 

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne başvuran bazı tanınmış işadamları, bir grubun kendilerinden tehdit ve şantajla para almak istediğini ihbar etmiş, düzenlenen operasyonda 10 kişi gözaltına alınmıştı.

Zanlılarla birlikte sahte MİT kimliği, sahte polis kimliği, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız tüfek, 1 adet sahte basın kartı ve 83 adet fişek ele geçirilmişti.

Günün Önemli Haberleri