Erdoğan'ın 'Bu millet patlatır enseni' sözlerine Portakal'dan yanıt geldi!

Abone ol

Halkı sokağa çıkmaya çağıran FOX Ana Haber bülteni sunucusu Fatih Portakal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Birileri çıkmış, portakal mıdır, mandalina mıdır, narenciye midir? Sokağa çağırıyor. Haddini bil. Bilmezsen haddini, bu millet patlatır enseni" sözlerine yanıt vermeyeceğini söyledi.

Fatih Portakal'ın Fransa'daki Sarı Yelekliler gösterileri sonrası hükümeti yönelik sözlerine tepkiler sürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu kez Konya'dan Fatih Portakal'a yüklenerek insanların sokağa dökülmeye çalışıldığını söyledi. 

FOX Ana Haber bülteni sunucusu Fatih Portakal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sert sözlerine yanıt vermeyeceğini açıkladı.

Fatih Portakal, "Hadi bakalım barışçıl bir eylemle zamları, doğalgaz zamlarını protesto edelim. Hadi bakalım, yapalım. Yapabilecek miyiz?" ifadelerini kullanarak halkı sokağa çıkmaya teşvik etmişti. Portakal'ın bu açıklamalarından sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tepkisini çekmişti.

Erdoğan'dan Fatih Portakal'a sert tepki: Bu millet patlatır enseni

"HADDİNİ BİL"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fatih Portakal için, "Birileri çıkmış, portakal mıdır, mandalina mıdır, narenciye midir? Sokağa çağırıyor. Haddini bil, haddini. Bilmezsen haddini, bu millet patlatır enseni. Bu milletle dalga geçilmez. Öyle buldun ekranı, ekrandan bu milleti sokağa çağırmak... Sokağa mı çağırıyorsun? İşte buyur. Bu ülkede benim milletimin onuruyla oynanmaz. Hesabı ağır olur" ifadelerini kullanmıştı.

"TÜRKİYE'NİN GERÇEK HABERLERİNİ PAYLAŞIYORUZ"

Haftanın ilk günü programında bir açıklama yapıp yapmayacağı merakla beklenen Fatih Portakal, sessizliğini bozmadı.

Portakal, programının başında, "Şunu merak edebilirsiniz: 'Acaba ne diyecek Fatih veya kendisiyle ilgili söylenenlere cevap verecek mi?' Eğer bunun için ekran başında oturuyorsanız ne bugün ne yarın hiçbir zaman benden bir şey duyamayacaksınız. Biz sadece Türkiye'nin gerçek haberlerini paylaşıyoruz. Türkiye'nin içinde bulunduğu sıkıntıları anlatan ve yetkililerin önlem alabilmesi için harekete geçmesini sağlayacak haberleri paylaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

Günün Önemli Haberleri