Erdoğan'dan flaş açıklamalar: 'Gereğini yapar, kayyum atarız'

Abone ol

ızılcahamam’da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Mart seçimleri geliyor. Bu seçimlerde, teröre bulaşmış olanlar sandıktan çıkarsa, anında gereğini yapıp, kayyum tayinleriyle yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mart ayında yapılacak yerel seçimlerle ilgili konuştu. Üstü kapalı HDP'ye adaylarıyla ilgili gönderme yapan Erdoğan, teröre bulaşmış adayların sandıktan çıkmaları halinde gereğini yapacaklarını ve ilgili belediyeye kayyum atacaklarını söyledi.

Başkan Erdoğan, dün AK Parti'nin Kızılcıhamam'daki kampı sonrası ilçedeki toplu açılış törenine katıldı. Burada yaptığı konuşmada terör sorununu Türkiye'nin gündeminden tamamen çıkartmakta kararlı olduklarını söyleyen Erdoğan, son 3 yılda terörle mücadelede büyük başarılara imza atıldığını, 4 bin 584 teröristin etkisiz hale getirildiğini ifade etti. 

Mart ayındaki yerel seçimlerle ilgili de konuşan Erdoğan, teröre bulaşmış adayların sandıktan çıkması halinde kayyum tayinine gidileceğini ifade etti. İşte Erdoğan'ın açıklamalarından bazı satır başları:

Erdoğan'dan Kızılcahamam'da flaş açıklamala

"Mart seçimleri geliyor. Bu seçimlerde, teröre bulaşmış olanlar sandıktan çıkarsa, anında gereğini yapıp, kayyum tayinleriyle yolumuza devam edeceğiz. Terör saldırılarının da son günlerde yoğunlaşan ekonomik saldırların hedefi bellidir. Bu provokasyonların Türkiye'nin kutlu yürüyüşünü engellemekten başka bir gayesi yoktur. Biz kuklaları da kuklacıları da çok iyi biliyoruz. Kimin kimle hangi pazarlıklara giriştiğini de gayet iyi biliyorum. Bu kuşatma girişimlerine asla boyun eğmeyeceğiz.

Erdoğan'dan flaş Cemal Kaşıkçı açıklaması!

"TÜRKİYE TERÖRE RIZA GÖSTERMEYECEK"

Buradan bir kez daha ilan ediyorum. Türkiye, güney sınırı boyunca terör koridorunun oluşmasına rıza göstermeyecektir. Türkiye, ne siyasi ne ekonomik alanda egemenlik haklarını pazarlık konusu yapmayacaktır. Türkiye, FETÖ, DEAŞ ve PKK gibi katil sürüleriyle mücadelesini sekteye uğratmayacaktır. Ekonomik sabotajlar üzerinden milli onur ve egemenliğimizin çiğnenmesine kesinlikle fırsat vermeyeceğiz."

Günün Önemli Haberleri