Erdoğan'dan Cezayirli gazeteciye tarihi ayar!

Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cezayir'deki temasları kapsamında bir gazeteciye röportaj verdi. Erdoğan röportaj sırasında küstahça soru soran Cezayirli gazeteciye haddini bildirdi. Erdoğan'ın tarihi yanıtını Katarlı bir gazeteci sosyal medya hesabından yayınladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 4 ülkeyi kapsayan Afrika turuna başladı. Erdoğan'ın resmi temaslarının ilk durağı Cezayir oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayir temasları kapsamında, Cezayirli mevkidaşı Cumhurbaşkanı Abdulaziz Buteflika ile bir araya geldi.

"Cezayir - Türkiye İş Forumu"na da katılan Erdoğan, ayrıca Cezayirli gazeteciler ile de buluştu.Erdoğan, Cezayir'deki temasları kapsamında bir gazeteciye röportaj verdi.

TÜRKİYE CEZAYİR'İ SÖMÜRGE OLARAK MI GÖRÜYORDU: Röportaj sırasında Cezayirli gazeteci Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Osmanlı'yı kastederek "Türkiye, Cezayir'i sömürge olarak mı görüyordu?" sorusunu yöneltti. Erdoğan, Cezayirli gazetecinin küstahça sorduğu soruya büyük bir ustalıkla cevap verdi.

BU SORUYU FRANSIZCA DEĞİL TÜRKÇE SORARDIN

Cumhurbaşkanı ise bu soruya tarihi bir yanıt verdi. Erdoğan, "Öyle olsaydı, bu soruyu bana Fransızca değil Türkçe sorardın!" dedi.

Katarlı usta gazeteci Faysal Kasım, Erdoğan ile Cezayirli gazeteci arasında geçen o diyaloğu resmi tweetter hesabından paylaştı.

Erdoğan'dan ABD'ye Kudüs tepkisi

Erdoğan'dan flaş Saadet partisi açıklaması

Günün Önemli Haberleri