Erdoğan ve Devlet Bahçeli görüşmesi ittifak olacak mı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, saat 16.00'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi. 55 dakika süren görüşmede Erdoğan ve Bahçeli yerel seçimde işbirliğini masaya yatırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi kabul etti. Yaklaşık 55 dakika süren görüşmede Erdoğan ve Bahçeli 31 Mart 2019’da yapılacak mahalli idareler seçimi için ittifak konusunu masaya yatırdı. 

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?.. Cumhurbaşkanı Erdoğan dün Meclis'te gazetecilerin sorusu üzerine "Her iki tarafın açıklamalarını duyuyorsunuz, Cumhur İttifakı'nda sorun yok. Seçim ittifakını her iki lider masaya yatırma fırsatı bulacağız. Her iki taraf için de iyi olabilecek sonuca varırız. Tabanlarında da beklentisi diye düşünüyorum" demişti.

BEHÇELİ NE DEMİŞTİ?: Bahçeli, gündem konusunun, "yerelde ittifak" olup olmadığının sorulması üzerine, "Gündemi, davet sahibi belirler. Davet edilen yere biz gündemle gidersek o başka bir şey olur. MHP'ye yakışmaz." değerlendirmesini yapmıştı.

Diğer Videolar